[]

Araba Kiralama

Merhaba,
Eylül ayı içerisinde Barcelona'da araç kiralamak istiyorum. Geçtiğimiz yıl Europcar'dan kiralamıştım. Günlük 90 EUR bedelle.
Bu sene gitmeden internetten araştırma yapıp erkenden kiralamak istedim. Dollar ve Thrifty diye iki ayrı firma buldum ve günlük en fazla 30 EUR bedelle araç kiralayabiliyorum. Üstelik kiralama ofisi konaklama yerime oldukça yakın. Ayrıntıları incelerken araçların Hertz ofisinden kiralandığını öğrendim.
Hertz web sitesine girip aynı araçların kiralama fiyatlarına baktım ve günlük kiralama bedellerinin 90 EUR civarında olduğunu gördüm.
Şimdi ben bu firmalara güvenmeli miyim?

 
Evet.

Thrifty filan hertz in alt firmasi, avis - budget gibi.

Thriftyden kiralayabilirsiniz rahatca. Amerikada ve almanyada kiraladim, sikinti yasamadim hic.
  • kuehles blondes  (01.09.16 14:19:10) 
Peki Fransa ziyareti gerçekleştirirsem, araç kiralarken neye dikkat etmeliyim?
Ekstra bir bedeli olur mu? Kiralama seçenekleri üzerinden herhangi bir uyarı görmüyorum. Nelere dikkat etmeliyim?

  • cliquot  (01.09.16 14:55:43) 
Bir sey olmaz, sadece otoban ucretlerine filan dikkat etmelisin. Atiyorum ispanya icin hgs gibi biseysi arabada vardir ama fransa icin yoktur.

Avusturyada mesela batida her yere gidebiliyosun ama doguya gitmek istersen gunluk 30€ aliyor. (Dogu dedigim ikinci sinif ab ulkeleri, macaristan, cekya,'polonya filan) Ama fransa da bati sonucta, bir sorun olacagini sanmiyorum.
  • kuehles blondes  (01.09.16 15:09:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.