[]

Istanbulda bisiklet kullananlar

Nasıl yapıyorsunuz? Hayvan gibi yokus her yer. Ben cok istiyorum bisiklet ama bir turlu gozum yemiyor. Libadiyede oturuyorum okul acibademde kadikoye gidip geliyorum filan hic oluru yok gibi sanki bisikletle. Goztepeden libadiyeye giden yokusu bilenler vardir nasi cikicam mesela ben ordan?




 
gidişte sıkıntı olmaz herhalde de dönüşte otobüse bin. yoğun saatlerde sıkıntı çıkabilir tabi.


  • zgrydn  (01.09.16 12:05:25) 
@zgrydn yogunluktan degil de yokus gozumu korkutuyor iste.

Bi de saga sola giderken okuz gibi terlemiyo musunuz nasi oluyo?
  • cagdassalur  (01.09.16 12:08:59 ~ 14:37:55) 
yeni başlayanlar için yokuşlar zor tabi ama düzenli kullanan biri için istanbul'daki yokuşların hemen hiçbiri sorun olmaz. ilaveten taş gibi bacaklar ve uçup giden yağlar vaadeder.


  • lazpalle  (01.09.16 12:11:02 ~ 12:16:01) 
Adalardaki gibi elektrikli bisiklet lazım boyle yokuşlarda filan. Keşke yayginlassa çok pratik ve faydalı bisey. Ne Yazık ki gündeme getiren yok.


  • dickens  (01.09.16 12:11:18) 
sahile 10dk'lık yerde oturuyorum, bisikletle yardırıyorum sahile, yokuş aşağı giderken.

dönerken de duruma göre otobüse biniyorum yokuşa gelince. katlanır olduğu için sıkıntı çıkmıyor.
  • fakyoras  (01.09.16 12:14:54 ~ 12:41:34) 
kadıköy kartal arası kullanıyorum haftada 4 5 kere, çok rahat.


  • free bird  (01.09.16 12:20:10) 
bisikleti teker patlamadığı ya da çok çok uzun mesafe gidilmediği sürece otobüse sokmaktaki absürdlüğü tek fark eden ben miyim?

bisiklete binmenin yanlarından biri de yokuş çıkmak, onu göze alarak yola çıkmak gerek. terleme için de gideceğin yerde duş ve yedek kıyafet imkanını ayarlaman gerek. bu imkanların olmadığı bir yere gidiyorsan yedek kıyafeti yanında götürebilirsin, bu da olmuyorsa da terletmeyecek düşük tempoda gidersin ya da terlersin.
  • ebonni eth atc  (01.09.16 12:25:00) 
bisikleti otobüse sokmak absürd değil. en azından bence değil.

bisikleti spor için değil ulaşım aracı olarak kullanıyorsanız öyle gittiğim yerde duşumu ayarlarım kafasıyla nasıl hareket edebilirsiniz? kaç kişinin ofisinde duş imkanı var?

terlemeden, sabahın köründe yokuş çıkıp yorulmadan ya da akşam o yorgunlukla yokuş çıkmaktan kaçınmak için bisikletle gayet binilir otobüse.
  • nodrap  (01.09.16 14:11:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.