[]

Behzat ç.'nin yeniden başlaması

iki soru

1. tam olarak olayı nedir? doğru dendi asparagas dendin ardından.

2. hazır fetö de ayyuka çıkmışken, bakın bu dizi zaten böyle şeyler anlatıyordu deyip gaza getirseler ya birilerini, olmaz mı? olur niye olmasın :\


özledik la www.youtube.com

 
1. doğru, ocakta başlayacak.
2. muhtemelen öyle olacak.

  • brakgn  (01.09.16 12:25:28) 
Sadece soylenti bence. Tek bir yerde ocakta baslayacak dendi arkasi gelmedi. Ne yapimcisi ne senaristi aciklama yapti. Kanal bulamiyorlarmis, internette yayinlanacagi da soylendi ama net bir haber yok. Ilk bölüm fragmanini gormeden inanmam.


  • aquarium  (01.09.16 12:29:47) 
behzat ç. sadece fetö'ye giydirmiyordu. o yüzden seveni kadar sevmeyeni hatta düşman olanı vardı zaten. sadece fetö'yü yermek için başlayacaksa da başlamasın daha iyi..


  • nrmnm  (01.09.16 12:32:29) 
dumur ve ironik bir durum.

çünkü behzat ç'nin neden bitirildiği ! hepimizin malumu.

adamın yeni dizi 46 Yok Olan gayet leziz bir iş olmasına,

1. sezon finalinde kendi hesaplarında "biz bitti demeden bitmez, yeni sezonda görüşmek üzere" diye paylaşılmasına,

geçenlerde yine aynı hesaplarda "yeni sezon yayınlanacak kanal bulamadığı için iptal edilmiştir" denilmesine rağmen şimdi adamın eski dizisi, üstelik de Behzat Ç: İmamların Öcü gibi bir isimle gelecek diyorlar. İyi de tüm bunların ışığında geri gelirse 2-3 bölüm sonra fişi çekilmez mi? O zaman değer mi bile bile lades oynamaya? yok, yayından kalkmasın diye de hükümetin dötünü yalayan bir dizi olarak yumuşatılırsa, o zaman da tırtlar vadisi'nin düştüğü hallere düşmez mi? Bu durumda da ismi sırıtır "behzat ç" diye.

anlamadım ben bu işi özetle.
  • matrix  (01.09.16 12:34:03) 
@aquarium +1

@matrix isim olayını yeni duydum, galiba bu bilgiler hala kaynaksız. şöyle bir şey var: www.facebook.com

blu tv? af buyur?
  • Apocalypse  (01.09.16 12:38:33) 
ATVde gelecek deniyordu. Atvde olacak olan Behzat Ç. olmasa da olur bence.

Emrah Serbes, Erdal Beşikçioğlu falan hep muhalif. AKPnin koyu gri dediğine gri diyenin, sitcom bile yayınlayamayacağı kanalda nasıl bir senaryo bekliyorsun ki?

Gerek yok. Kaliteli kadrosu ile kiptolar, gladyolar, derin devlet, göndermeler, gerçek ile dirsek teması vs. olan diziden, ölümsüz bir adamın her bölüm sıka sıka gezip, bölüm başına "elinde silahla kendisine koşarken vurulup geriye doğru düşüp ölen" sayısı 50 olan hükümet yalakası diziye dönüşen kurtlar vadisi v2 olur ancak. Bırak efsane kalsın o dizi :)
  • nawar  (01.09.16 13:00:33) 
Aslında Amerikadaki gibi Netflix el atsa şu işe, paralı/sansürsüz güzelce netflix türkiyeden izlesek.


  • Corc  (01.09.16 13:03:10) 
başlasa bile eski tadının olmayacağı kesin.
dizide hep olanın arkasındaki aranıyordu, dolayısıyla fetoya giydirmesi dizinin manasına ters.

  • seyduna6687  (01.09.16 13:06:14) 
Ben de eski tadını vermeyeceğini düşünenlerdenim. Eğer yayını internet üzerinden yapılırsa çok daha özgür ve izlenesi olur ama zor gibi.


  • sevgikusunkanadinda  (01.09.16 13:12:26) 
@duyulmasi gerektigi kadar ahaha ciddi misin?! ne konuşuyoruz o zaman, arada tv'ye bakmak lazım demek ki:(


  • Apocalypse  (01.09.16 13:47:49) 
Ya zaten hukumet yalakaligi vs yi geciyorum da dondukten sonra tekrar eski performansinda seyreden dizi (Amerikann dizileri dahil) hatirlamiyorum ben. Ha seyrederim elbet ama beklentim yok yani zerre.


  • mirandaiam  (01.09.16 14:09:09) 
@duyulmasi gerektigi kadar, fake değil mi o video ya? tv'de dönüyor mu?


  • nrmnm  (01.09.16 16:41:09) 
@nrmnm fake gibi ^^


  • Apocalypse  (01.09.16 16:50:44) 
Bence yapımcısı piyasa arıyor, böyle insanları gaza getirmelerle, teklif bekliyorlar ya da yükseltiyorlar, yani şahsi fikrim resmi bir şey yok ama Behzat ç. tarafında birileri para verse de yapsak niyeti var.


  • gezegen olan pluton  (01.09.16 22:28:02 ~ 22:37:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.