[]

marmara bölgesi kamp alanı

merhaba,

bayram için kız arkadaşımla kamp yeri bakıyoruz ama şahsi aracımız yok. otobüsle ya da otobüsle indiğimiz yerde servisle minibüsle vs.. ile ulaşabileceğimiz bir kamp alanı var mı bildiğiniz?


 
marmara'nın az dışında ama abant olabilir.


  • oxibrinth  (01.09.16 00:10:34) 
otobüsle ulaşım yok diye biliyorum hocam


  • rajaz  (01.09.16 00:11:01) 
nadir de geçse otogardan belediye otobüsleri mevcut. "abant otobüs" diye arattırırsanız bolu belediyesinin sitesinde saatlerini de görebilirsiniz.

ekleme: www.bolu.bel.tr

itfaiye dediğine göre bolu merkezden de geçiyor ama zaten sizin merkezle bir işiniz olmayacak. otogardan binebilirsiniz. (o kadar yazdık hattın adı abant-merkez imiş. bolu ana cadde de taşıt trafiğine kapalı.)
  • oxibrinth  (01.09.16 00:19:06 ~ 01:20:54) 
peki abant gölünde milli parkta kamp kurulacak alan var mı? sıkıntı çıkarıyorlar mı? nedir giriş ücreti vs.. gittiniz mi?


  • rajaz  (01.09.16 00:21:03) 
ben kamp kurmuş bir insan değilim. biraz uzaktan takip ediyorum bu mecraları. bildiğim kadarıyla kamp kurulacak alan mevcut ama sanki pek de iyi şeyler hatırlamıyorum (hakkında kötü şeyler duymuş olabilirim, emin de değilim pek).

facebook'ta interrail türkiye ve camprail gruplarında daha dişe dokunur bilgiler bulabilirsiniz. mesela interrail türkiye ekim'de bir kamp aktivitesi düzenleyecek abant'ta. demek ki o kadar da fena değil.
  • oxibrinth  (01.09.16 00:25:34 ~ 00:25:51) 
buraya bir bakın.

gokcetepetabiatparki.com
  • delidir yakalayin  (01.09.16 00:58:16) 
ana caddeden abant gölüne giden herhangi bir toplu taşıma aracı yok diye biliyorum. en azından geçen sene gittiğimde yoktu. üstelik araçsız olarak abant uzak sayılır. bence burgaz ada madam martha koyu'na gidebilirsin. veya gebze ballıkayalar'a gidebilirsin. istanbul'un tam için de ise şile taraflarına gidebilirsin. üsküdar civarında şile otobüsleri kalkıyor. seni şile'deki camping merkezlerine yakın bir yerde bırakıyorlar. camping merkezlerine gitmek istemiyorsan, şile'de istediğin herhangi bir yere kamp atabilirsin. şu anda adını unuttuğum otobüs istikameti içerisinde yer alan bir tane şile köyü var, denize yakın bir köy (1 ile 3 km arasında) orada inip sahile kamp atabilirsiniz. alışverişinizi köyden yapabilirsiniz.


  • bazenuyur  (01.09.16 01:12:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.