[]

bize tatil planlayalım

öğrencilik yıllarında yoktu para gezemedik, şimdi bize bi tatil planlayalım.
kaş, kekova, datça; bilemedin sarmısaklı plajı vs. içersin. tatile istanbul'dan arabayla çıkıcaz ve mutlaka sonunda denizli'ye ailelerin yanına uğranacak.
başlangıç 16 eylül

10-12 gün sürebilir, vaktimiz var.
çadır olmaz ama ucuz temiz pansiyon olur,
nerelerden geçelim?
hangi turlara katılalım?
-kekova'da kano turu buldum, aklımda o var-
bunun için yanımızda kaç para olsun?
-iki kişiyiz-

 
kas kamping'de kalın muhtemelen oradan ayrılmak istemeyeceksiniz


  • kassiopeia  (31.08.16 23:42:08) 
Biz İzmir'den çıktı arabayla yola. Denizli'den geçip Antalya'ya girdik.

Önce Kaleiçi gezildi. Ardından yola çıkıp Çıralı'ya. Çıralı'da bir gün kalırsınız.

Ardından biraz geriye Phaselis'e. Denizi güzel (müzekart ile giriş/30 lira).

Oradan çıktık yola, Kaş'a doğru devam ettik. Yol üstünde myra antik kenti var. Orayı gezebilirsiniz.

Yol üstünde Mavi yengeç satan restoranlar var. Tadımlık 1-2 tane yiyebilirsiniz.

Kaş'ta biz dışarıda çadırda kaldık ama Kaş Kamping çok övülüyor. Orada kalırsınız. Sabah 10.30'da Altuğ Kaptan ile tekne turuna mutlaka katılın. Hatta bizi Mustafa kaptan gönderdi diyerek ücreti kişi başı 50 liraya getirebilirsiniz ;) Normalde 60 lira. Birayı bu sayede 12'den 10 liraya içmiştik ;)

Patara'ya gittik. Orada Medusa Kamping var, mutlaka kalın. Patara plajında denize girin, antik kenti gezin.

Sonra ertesi gün çıkın yola, yolda Kaputaş plajı var. orada mutlaka denize girin.

İstikamet Saklıkent antik kenti. Saklıkent'te mini rafting yapabilirsiniz çok eğlencelidir. Orada gezip göl kenarında balığınızı yedikten sonra Ölüdeniz'e geçebilirsiniz. Orada tabiat parkında denize girer (7 lira kişi başı) gününüzü öyle geçirir pansiyona geçersiniz. Ölüdeniz'den Safari cip turlarına katılabilir yine günlük tekne turu ile güzel yerleri görerek gününüzü geçirebilirsiniz.

Ardından İztuzu'da gitmiştik biz. Yolları kötüdür ama görülmesi gereken yerler arasında.

Oradan sonra Bodrum'u gezdik bir gece. Ertesi gün İzmir'e döndük.

Maliyet: 1.600 km yol yaptık. 6 gün yollardaydık. Yakıt 300-400 arası tuttu. Yemek vs iki kişi 1.000-1.200 lira harcadık.

Ayrıntılı bilgi isterseniz mesaj atın.
  • teknikekip  (01.09.16 10:41:22) 
Maddi olarak sizi zorlamayacaksa Fethiye'de yamaç paraşütü ve Kaş'ta dalış yapın bence. Böyle bir action gerçekleştirmeden biten tatiller boşa gitmiş gibi geliyor bana.


  • megalomaniac  (01.09.16 12:38:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.