[]

Torrentten film indirirken hangisini seçmeli

Merhaba,Televizyonda film izlemeyi seviyorum o yüzden mümkün oldukça 1080p film indirmeye çalışıyorum.Kat.cr kapandığı için tam istediklerimi bulamıyorum bazen. Şimdi rarbg'de whiplash'ı arattığım zaman 1080p kalitede yifynin 1.65 gb lık seçeneği çıkıyor.720p'si 800mb falan.Başka filmlerde 1080p yazanlar 4gb 6gb 10gb gibi değişken şekillerde var.Şimdi kaliteli izleyebilmek için hangi şeylere dikkat etmeliyim neleri indirmeliyim ? 1080p filmin 1.65 gb olmaması gerek diye düşünüyorum.Kaliteye göre en az kaç gb olmalı.Kısaca anlatabilecek var mı?




 
o kadar torrent kullanan var burda yok mu bilen :)


  • jorah the andal  (01.09.16 01:54:21) 
  • noluyo yaa  (01.09.16 02:34:09) 
aslında bu seçimin en doğrusunu nasıl bir ortamda izlediğimiz belirliyor. ekran ne kadar büyürse gb o kadar önemli. çözünürlükleri 720p bile olsa taşıdıkları bitrate değeri yüzünden elbette 700 ile 4 gb fark edecektir. ve özellikle hareketli sahnelerde bu kendini çok belli edecektir. tavsiyem 720p için standart olarak 4 gb küsur olanları tercih etmekten yanadır.


  • matrix  (01.09.16 04:29:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.