[]

Lada samara mı skoda favorit mi

Direksiyon geliştirmek için genellikle kosa mesafe ayda yılda 1-2de uzun mesafe yol yapacağım 7-8 bin verip maks öyle sürekli büyük sıkıntı çıkarmayacak çıkarsa da düşük fiyatlara hallolacak bir yıl sonra da en kötü yaklaşık aldığım paraya satacağım hangisi?




 
renault 9-11-12
tofaş kuş serisinin herhangi biri
fiat uno

hepsi bu fiyatlara olur mu bilmiyorum ama bence bunlarda şansın daha yüksek gibi.

illa ikisinden biri olsun diyorsan lada. sahibinden skoda kaynıyordu en son gördüğümde. lada da öyledir belki bilemiyorum.
  • gkhncnzdgn  (31.08.16 22:52:50 ~ 22:54:00) 
Merhaba,
Çook uzun yıllardır lada kullanıcısı ve binicisiyim. 1993 de ilk ladamızı sıfır almıştık sonrası uzun...

Mevcut durumda bilgi vermek istiyorum. İki arabada bakımlı olduğu sürece çok problem çıkartmaz. Ancak önemli olan sizden önceki sahibinin nasıl baktığı. Şu anda ben 2000 model lada samarayı yaklaşık 8000 tl satmaya çalışıyorum.

Ancak size lada veya skoda almayı tavsiye etmiyorum. Ve tavsiye etmememin sebebi araç kalitesi veya başka unsurlar değil. Sadece satış ve tamir kolaylığı. Maalesef lada samara her şartta tokatlayacak da olsa size kartal, şahin veya doğan almanızı öneriyorum. Çünkü bu araçları çok kolay satabilir, tamir ettirebilir veya takasa sokabilirsiniz. Üstelik seçiminizi doğru yaparsanız acil olarak sattığınızda dahi para kaybetmezsiniz. Biraz daha para koyup van tipi dizel fiesta alırsanız daha kaliteli bir araca binersiniz. ama satışı kolay mı zor mu bilemiyorum.
  • tukenmez adam  (31.08.16 23:09:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.