[]

adıma bilinmeyen bir kargo gönderilmiş ama o da yanlış adrese gönderilmiş

kafayı yiycem meraktan. bu akşam antalya'dan bir kargo yollanmış adıma ancak adres eski adresim. hiçbir şey de beklemiyorum hele antalya'dan. bu adamları yarın sabah erkenden arayıp hop kardeşim o adres yanlış dersem benim düzelteceğim adrese gönderirler mi nasıl işler süreç?




 
gonderen degistirtebilir adresi.


  • enaz3kedi  (31.08.16 19:06:11) 
peki şey olabilir mi, benim o adresim kargoda kayıtlıdır bilgilerimle falan, kişi adresi söyleyince de benim bilgilerim otomatik olarak çıkmıştır adım telefonum falan. böyle bir şey mümkün mü sizce?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.08.16 19:07:13) 
Dostum babama biri hediye telefon gönderdi. Ptt ye gönderdi, git oradan al diye. Kim bilmiyoruz. Bir gün mesaj geldi sadece. Adam avukat tabi yer mi, almadı. Ne olur ne olmaz, kargoyu da alırsan adamların yanında aç.


  • bir ileti paylastim  (31.08.16 19:09:08) 
ancak kargo şirketinde tanıdığı varsa olmuştur. yoksa adını söylediğin birinin adresini veremezler. ama artık kayıtlı adresi bulmak zor değil. herhangi bir yerden olabilir.


  • cilekli krep  (31.08.16 19:11:09) 
bi sipariş vermiştim ancak tabii merkezlerinin nerede olduğunu ve hangi firma ile göndereceklerini bilmiyorum. bu siparişimi gönderecek insan tel no verince kargocu hah sistemde çıktı adresi demiş olma ihtimali?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.08.16 19:13:44) 
evet bazen oluyor o sekilde.


  • enaz3kedi  (31.08.16 19:19:05) 
Yurtiçinde şöyle oluyor. Karşı taraf bana kargo göndereceği zaman hangi adresi verirse versin. İl içi, il dışı farketmeksizin hepsi de eski adresime geliyor. Tc yada telefon numaramı verdikleri anda eski adresim çıkıyormuş sistemden.


  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (31.08.16 19:24:19) 
bu bi de sürat kargo. sanırım gelmiş geçmiş en dandik kargo şirketidir.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.08.16 19:25:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.