[]

en efsane troll kimdi? En efsane trolleme neydi?

Site içinde yaşanan olay yada kişi olarak?




 
ya burda biri bi' arkadaşının ve eski yavuklusunun whatsappta online olduğu saatleri filan bi' çizelge haline getirip sizce konuşuyolar mı diye paylaşmıştı. gördüğüm en efsane trollük buydu.


  • evde liyakat kalmamis  (31.08.16 16:02:24) 
kesinlikle inci sözlük trollükleri.

iş bankası önünde abazanları bekletip mobese'den canlı yayında izletmeleri +1

tv programlarını içinde "incisi ker" geçen şiirle trollemeleri de fena değildi
  • rodriguez2  (31.08.16 16:08:51 ~ 16:09:06) 
Site içinde yaşananlardan merak ediyorum aslında
en yaratıcı trollük kime gidiyor.

  • basond  (31.08.16 16:13:15) 
Basond ekşiduyurudaki trollemelerden bahsetmiş.

En efsanesi kedili kumlu olan galiba ama o trolleme olmayabilir.
  • Adramelekhh  (31.08.16 16:14:21) 
Hatunla yapacagi seks planini kagida doken eleman vardi.

icinde gezdir falan yaziyordu sdjfskdfhskdj.
  • mirandaiam  (31.08.16 16:18:28 ~ 16:21:52) 
Göt caps'ini paylaşan arkadaş da iyiydi bu konuda.


  • angelus  (31.08.16 16:21:09) 
peki, kızın yeni aldığı yatağa pisleyen sevgilisi?


  • plastic_angel  (31.08.16 16:22:06) 
@plastic
oda efsaneydi ama trollük değildi bence sadece efsaneydi =)

  • basond  (31.08.16 16:23:28) 
dur la aklıma şey geldi, ekşide debeye girmişti. elemanın biri kız profili açıyor sonra başka bir bir adamla tanışıyor. aylarca yazışıyorlar sonra çocuk ısrar ediyor illa gel istanbul'a diye. sonra bu troll buluşmak için adamın çalıştığı kafeye gidiyor bunu uzaktan izliyor falan asşdfkasghf :))))


  • plastic_angel  (31.08.16 16:42:18 ~ 16:43:47) 
Site içine derken ekşi duyuru kastediliyor diye düşünüyorum. Duyuru içinde bence en efsane troll cocodancer idi. Her açtığı gönül işleri duyurusuna ayrıl coco yazılırdı. Hatta ayrıl coco diye bir kullanıcı bile var.

Trolleme olarak bir şey gelmedi aklıma şu an.

Sözlüğün en efsane trollü de bence gök yeleli bozkurt'tur. İyi anlamında değil, sözlükte ciddi anlamda yer etmişti. Hatta sözlük bir üniversiteden ödül aldığında 'gök yeleli bozkurt hariç' diye not düşülmüştü. Daha sonra ifşa oldu. İfşa döneminde epey eğlenmiştim.
  • himmet dayi  (31.08.16 17:09:36) 
"sizce ellerim nasıl" ekolü hakimken duyuruda, ellerinin fotosunu paylaşan hatuna "31'i ve parmak çıtlatmayı azalt" yazan biri vardı. aklıma gelir gelir gülerim. saf mıydı troll müydü orasını bilmem ama hanım kişi kahrolmuştu.


  • aşksız prens  (31.08.16 17:30:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.