[]

döviz hesabı hakkında yardım.

merhaba duyurunun güzel insanları

döviz hesabı açmak istiyorum.
aklıma takılan sorular;
-hangi banka?
-hesap işletim ücreti gibi kesinti falan oluyor mu? olursa ne kadar?
-hem euro hemde kanada doları var. ikisi için yarı ayrı mı hesap açılacak.
pratik ve çözüm odaklı önerilerinizi bekliyorum.

saygılarımla

 
enpara'dan aç işletim ücreti hiç ödemedim ben.
her farklı cins döviz için ayrı açman gerek.
benim başka bankada da var hesap işletim ücreti hiç ödemedim, ama eskiden maaş müşterisi filandım belki alakasız bir bankada açsam alınırdı emin değilim o konuda.
  • kaputt  (31.08.16 15:57:00) 
Enparayi kesinlikle tavsiye ederim. Sadece normal hesap ac, doviz altin vadeli hesaplari online islemlerden hemen acabiliyorsun. Ama sadece dolar euro altin var, kanada dolari yok. Belirli bazi atm'lerden doviz cekebiliyorsun ayrica. Bir tek para yatirmak icin finans subesine gidersin.


  • feedback  (31.08.16 17:09:59) 
Halihazırda bir bankada hesabın varsa oradan açmanı öneririm. Ekstra hesap açıldığı için hesap işletim ücreti ödemiyorsun. En azından Garanti'de öyle. TL hesabıma HİÜ olmasın diye 2 tane faturam otomatik ödemede. Ekstra olarak dolar hesabım var. HİÜ kesmiyorlar.

Her döviz cinsi için farklı hesap olması lazım.
  • himmet dayi  (31.08.16 17:13:57) 
finansbankta maaş hesabım var.
finansbank enpara bu konuda en mantıklısı gibi.
hem hesap işletim ücretinin falan olmaması da önemli.
para falan çekmeyeceğim, birikim için.
cevaplar için teşekkürler gençler. bir gün böylece buluşalım bir şeyler içelim.
  • seyduna6687  (31.08.16 18:14:23) 
banka kanada dolarını nakit olarak kabul etmeyebilir. farklı bir para biriminden kanada dolarına satış yapabilir. bu işleme arbitraj denir. hesap işletim ücretleri de genelde tl hesabın aylık hesap işletim ücretlerinin o parabirimindeki karşılığı kadar oluyor.


  • karlmarx  (31.08.16 21:58:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.