[]

Tek başına tatil önerisi

Yurt dışına çıkış yasağı vs. sebebiyle yurt dışı tatilim iptal oldu. Normalde ben de su veren itfaiyenin hortumunu sevenlerdenim. Fakat tatile çıkıp kafa dinlemeden işe başlamak istemiyorum çünkü çok yoğun çalışıyorum. Mecburen yurt içinde bir şeyler yapacağım.

Kapadokya düşündüm, burada yazılanları da okudum. Arabasız gidilmez diyenler (ehliyetim var fakat trafiğe çıkmadım hiç), kazıkçı esnaflar bir de tabii tek başına tatile çıkan kadına pek iyi gözle bakılmaması, güvenlik vs. sebepleriyle vazgeçiyorum. Zaten bütün bir sene içerisinde yurt dışına çıkıp bu tip şeyleri dert etmeden sadece 1 haftalık medeni bir ülkede nefes alma hakkımı kullanamadığım için moralim çok bozuk. Kafam da karışık. Tatil yapmak için plan yapmaya bile hevesim ve takatim kalmadı aslında. Hala yanan biletimin de para iadesiyle uğraşıyorum.

Bayramdan önceki hafta işten izin aldım ve bayramla birleştirdim. Neler yapabilirim? Her türlü öneriye açığım. Olmadı artık İstanbul'da gezeceğim ya da evde oturup dinleneceğim.

Not: Bir şey eklemeyi unuttum. Deniz kum güneş tatili bana göre değil. Benim için keyword'ler gezi, tarih, kültür, değişik tatlar deneme vs. :)

 
Kas tarafına bakabilirsiniz. Giden tüm kadın arkadaşlarım tek başlarına pek rahat etmişler.


  • fraise  (31.08.16 14:27:11) 
Kapadokya'da kadin basima tatil yaptim. 21-22 yasindayken.
Hic kotu gozle bakilmadi, en ufak sikinti yasamadim ve araba kullanmiyorum. Istedigim her yere kendim gittim.
Kazikci esnaf bu ulkenin tatil yapilan her yerinde var. ondan kacis yok.
Guvenlik? Kapadokya oldukca guvenli gelmisti bana. Antalya'dan daha guvenli en azindan.

Neyse.

Onun disinda kas olabilir, ayvalik filan olabikir.
  • kuehles blondes  (31.08.16 14:31:13) 
likya yolunu yürüyen gruplar var. onlara katıl, yolun en azından bir kısmını yürü. trekkingturkey galiba bayramda likya yolunu yürüyecek.

odtü yoga topluluğu (?) bayramda yoga kampı gibi bişey yapıyordu, katıl onlara esne gevşe pamuk gibi ol bi haftada.

datça'ya git, palamutbükünde kal, knidos falan gez dolaş. sirken otunun dibine vur, değişik değişik balık dene. aklına yatarsa yeşillendir tek başına kalabileceğin güvenli bir yer önereyim.
  • babilbaligi  (31.08.16 14:39:10) 
karadeniz'de cok guzel kultur turlari duzenleniyor artik. onlara bakabilirsin.


  • kassiopeia  (31.08.16 15:08:38) 
1. seçenek - bergama merkezli, ayvalik, dikili, hatta izmir.
2. seçenek - Pamukkale - isparta - burdur
3. seçenek - gazipasa - alanya - Anamur - silifke
  • for the record  (31.08.16 16:26:44) 
Sana Fethiye,Kaş tarafları uyar.


  • turkuaz  (31.08.16 16:48:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.