[]

Uzun saçları kestirmek

Beş senedir uzun saçlıyım. 3 sene önce saçlarımı kestirmiştim, o halimi beğenmeyip tekrar uzattım.

Ancak artık sıkıldım, altından ne çıkacağını da tahmin edemiyorum. Ben ben olmayabilirim. Bi gaz verin atayım gitsin su saçlar.

Ama ankara'da iyi bir kadın/erkek kuaförü önerebilirseniz sevinirim. Bari kestirince kestirdiğime değsin, iyi bir şey çıksın ortaya. Bütçe max 40-50 tl.

 
mesele berber değil aslında, ne istediğini bilmek. sen saçına uygun bir saç modelini berberin önüne koy zaten ortalama berber bile yapar üç aşağı beş yukarı aynısını. önce modelde karar kıl.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.08.16 02:03:08) 
ben bir iki hafta önce kestirdim. omzun biraz daha aşşasına kadar iniyodu. yanlar 3 üstler 5 kestirdim :D resmen rahatlık. kesinlikle öneririm.


  • ghilleinthemist  (31.08.16 02:05:30) 
gençtim saçlarım omuzlarda. üniversitede bütün kızların gözü üzerimde, başka başka kampuselerden kur yapıyorlar bana. resmen yakışıklılıktan parlıyordum. sonra bir gün saçımı 3 numaraya vurdum. o günden bu yana 6-7 sene geçti, hiç bir şey hayatımda saçlarım uzunkenki kadar güzel olup yolunda gitmedi. kendimi doğal seleksiyonda elenmiş gibi hissederim hala. cevap; kestirme. ha kestireceğim diyorsan da kesinlikle 3 numara yap. çünkü altından çıkacak şeyi sadece 3 numarayla görebilirsin. aksi durumda kuaförün yapacağı model seni gerçekten kendin değilmişsin gibi gösterir. hem 3 numara 3 dakikada kuruyor.


  • karlmarx  (31.08.16 02:19:23) 
Kestirme +1


  • ykyt  (31.08.16 08:04:53) 
saçlarım kuyruk sokumuna kadardı, bir karış kestim. hala onun üzüntüsünü çekiyorum. nasıl kestiriyorsunuz olm o kadar uzatılmış saçı, manyak mısınız?

ek: saçlarım uzunken de kısayken de kızlar bakmıyor. hatta kısayken daha çok bakıyorlar, yani en azından önceden bakanlar 3 numara halimin daha iyi olduğunu belirttiler. ama önemli olan kendi beğenin.
  • yasli ateist  (31.08.16 08:29:12 ~ 08:30:39) 
yapabiliyorsan bir yerlere bağışla.

www.youtube.com
  • yue  (31.08.16 09:10:53) 
burda her zaman kestir diyenler olurdu, ne oldu şimdi yahu :)


  • yatagants  (31.08.16 13:07:58) 
jim morrison değilsen kestir. çektiğin çileye değmez. zaten her adama yakışmıyor.


  • zgrydn  (31.08.16 13:22:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.