[]

yakın akrabanızın swinger olması?

selam dostlar.

çok garip değil mi? hem abi, yenge dediğiniz hem sık sık gidip görüştüğünüz kişiler pat bir bakıyorsunuz malum sitelerde boy boy fotoğraflarla partner arıyorlar.

vay amk. alem göt olmuş.

 
yakin akraba degil de tanidigimiz bir abi var. adam sapigin teki, sürekli baska kadinlarla konusur evli ve cocuklu olmasına ragmen. cocuk dediğimde 20-21 yasinda genc. neyse, bu adan ortalikta boyle capkin diye taniniyor da işin aslı öyle değilmiş. bunun kuzeni var, o abiyle de tanisigiz. ona dediler neden akrabanla (bastaki adam yani) gorusmuyorsun. o da dedi ki karisini dudukleten adamla ne işim olur. buna benzer soylentiler vardi ama yakinindan duyunca sasirdim. direkt swingerlik var mi bilmiyorum ama acik iliski yasiyorlar iste.


  • iglesias  (31.08.16 01:23:05) 
ya ne olacağdı? swinger olayına giren insanlar evli barklı çoluk çocuk sahibi insanlar (genelde). katılımcıların röportajları internette dolanıyor.

"hani majinal bizdik" olayı o kadar doğru ki...
  • babilbaligi  (31.08.16 14:20:09) 
İlk görüldüğü anda garip tabii ki. Kafanda o kişiyi seksle bağdaşmadığı için ilk anda değişik bir durum. Anneyle babanın seks yaptığını fark etmek gibi. Yine de istek dışı biriyle swing etmedikçe ya da başları belaya girmedikçe üstünde durmam. Kendileri kocaman insanlar, neden zevk aldıklarını onlar biliyorlar. Destekliyorum onları.


  • aychovsky  (31.08.16 14:27:07 ~ 14:27:52) 
adanaliyim ve degil abi, "haci amca" dedigim adamin bile yaptigini ogrenince saldim ipleri ben de.


  • hjarteblod  (31.08.16 21:09:34) 
yanlız bir şey soylıcem kımı ınsanlar baskalarının resmını kullanıyor boyle seylere de sahıt oldum yanı belkı de ruhları duymuyor zavallıların


  • kurcalamabozarsin  (02.09.16 01:41:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.