[]

çıplak fotoğraf çekmek/yollamak?

selam dostlar.

malumunuz ilişkilerde böyle bir yönelim var günümüzde. daha çok genç kızlarımız sevgililerine göğüs ve kalçalarının fotoğraflarını gönderiyorlar sevgilileride onlara karşılık penis fotoğraflarını gönderiyor. sonucunda da mıç mıç mıç bir birliktelik yaşadıklarını zannediyorlar.

olayı hem kendi çevremde hiç beklemediğim insanların yaptıklarını görmem hem de bazı paylaşım sitelerinde ki ifşalar sonucu gözlemlemiş bulundum bu arada.

şimdi bu kızlarımız bu kadar saf mı gerçekten ilişkiler içerisinde? sevgilisiyle bu tarz bir yakınlaşma şansı bulan kaç erkek o kızla ciddi düşünür sizce? üzülüyorum gördükçe fotoğrafları. kızlarımız artık cinsel isteklerini mi baskılayamaz hale geldiler yoksa her yüze gülene bu kadar çabuk kanar mı oldular?

ciddi bir güven duydukları da belli karşı tarafa çünkü yüzleri açıkça ortada fotoğraflarda.

böyle fotoğraflarla yüz yüze geldikten sonra kadınların akıllı olduğuna dair tüm düşüncelerim yıkıldı gerçekten.

 
bence bağladığın hiçbi argüman ile ilgili değil. sadece saflık. iyimserlik. kötülük ile karşılaşmayacaklarını düşünüyorlar.


  • sttc  (31.08.16 01:13:03) 
sonunu çok güzel bağlamışsın karşim. dgfh


  • shotgunwoman  (31.08.16 01:16:06) 
Özel bir seyler yasamak mi kötü yoksa bunu internet ortaminda yaymak mi?
Herkes icinden geldiği gibi ozel hayatini yasayabilir. Ama bunu yaymak ifşa etmek iste ..........

Anladiniz siz.
  • vi veri veniversum vivus vici  (31.08.16 01:26:21) 
@keskulpesent bırakalım şimdi bu hala mı köylü zihniyet ayaklarını. sizde biliyorsunuz ki bu toplumun geçmişinde ve bugününde kadınların çok eşli olması durumu hoşgörülebilir değil ne yazık ki.

sizinde benimde birlikte olduğumuz kadınların çoğunun ailesinin bu durumdan haberi olsa hoş şeyler yaşanmaz zannediyorum ki. ha keza bahsettiklerim kız çocukları varın durumu siz düşünün.

bu toplumun gerçekleri bunlar.
  • islergucler2  (31.08.16 01:32:06) 
bu ne iğrenç bir duyuru. benle ' bu tarz bir yakınlaşma şansı yakalayıp' bu sebeple ' ciddi düşünmeyecek' sizin gibi biriyle bir münasebetim olmaz umarım. biz de böyle yaşamaya calısıyoruz, sizlerden kaçarak.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (31.08.16 01:37:18) 
Gizlilik söz konusuysa bir sorun yok. O ifşa fotoğraflarını ayrıldıktan sonra eski sevgilisine kazık atmak için çabalayan erkek müsveddesi kişiler yapıyor. Sevgilim bana çıplak fotoğrafını yollasa bir gün ayrıldığımda fotoğrafını hiçbir şekilde kimseyle paylaşmam. Burada sorun kadınların güven duymasından çok erkeklerin işi p.çliğe dökmesinde. Bir erkek olarak bu işi güven meselesinden çok umursamama olayına bağlıyorum.


  • dissendium  (31.08.16 01:44:33) 
burada sorun kadınların fotoğraflarını sevgililerine göndermeleri değil erkeklerin bunları farklı mecralarda yayması ya da üçüncü kişilere göstermesi sorun.

karşısındakinin güvenini kullanıp suistimal edenlere de insan diyoruz işte, bence insan ziyanlığı diyelim.
  • freebird5406_2  (31.08.16 01:45:35 ~ 01:54:27) 
@yuvarlanantencereninkapagi beni araya nasıl eklediniz pes doğrusu. kaçın siz tabi şu tarafa doğru hem de.


  • islergucler2  (31.08.16 02:03:22 ~ 02:03:37) 
Bu yuzden hanimlarimizi meme ve popodan ziyade ayak capslerini yollamalari icin tesvik etmeliyiz iste.


  • mirandaiam  (31.08.16 02:06:30) 
Geçen gün burada bir duyuru vardı. 'Bu kız çok güzel değil mi ya' gibisinden bir duyuruydu ve linke tıklayınca amatörce çekilmiş bir çıplak selfie gördüm. Kız kesinlikle bir şekilde güvenip (eski sevgili-fuck buddy, artık neyse) o kişiye atmış ve o da burada insanların dikkatini çekebilecek bir başlık açıp kızı teşhir ediyordu. Gördüğüm an ispiyonladım ve dakikasında da hangi mod sildiyse, daha fazla kişi görmeden sildi sağ olsun. O duyurunun bir pislik tarafından açılmış olduğundan ve o fotoğrafını paylaştığı kişiye (duyuruda iddia ettiği gibi) internette denk gelmediğinden eminim.

O yüzden evet; etraf bu kadar kötü insan kaynıyorken kızlar hala nasıl erkeklere güvenip de çıplak fotoğraflarını atıyorlar, ben de anlamıyorum. Kimseye güven olmuyor ve olmamalı da zaten.
  • equine  (31.08.16 03:33:43) 
>böyle fotoğraflarla yüz yüze geldikten sonra kadınların akıllı olduğuna dair tüm düşüncelerim yıkıldı gerçekten.


pire için yorgan yakmak olmuş bu da. yani pek akıllı bir karar olmamış bence :)
  • matrix  (31.08.16 13:30:00) 
Yüz görünüyorsa sıkıntı büyük. Bir anda yayılır, tacizden, tecavüzden kurtaramaz artık hanım(!) kızımız...

Erkeğe bir şey olmaz...


.
  • kartallar yuksek ucar  (31.08.16 13:43:29) 
Kız cıbıl fotoğraf attıysa büyük ihtimalle fake account sahibidir zaten, sıkıntı yok.


  • arnold schwarzeneger  (31.08.16 13:47:18) 
geçmişte sevgililerimden çok sayıda cıbıl fotoğraf aldım. hiçbiri de eğer hesaplarım falan hack'lenmediyse başkasının eline düşmedi, ben silmesem bile formatta mormatta bi şekilde silindi gitti zaten. halihazırda sevgilim oldukları, belli bir seviyenin ötesinde olduğumuz için "aa bununla ciddi düşünülmez" gibi saçmasapan bir düşünceye kapılmadım.

bu yavşaklığı da anlamıyorum açıkçası. sevgilin senin için fotoğraf gönderince niye "ciddi düşünmeye değmeyecek" biri oluyor? ondan sonra mal mal yok kezo, yok barzoyla birlikte, yok şu, yok bu diye ağlıyorsunuz. demek ki kız hasbelkader sevişelim dese orospu olacak. ondan sonra yatakta ölü gibi yatan türk kızı bilmem ne. eyvallah kızımız hafif şey de erkeğimiz? sen bu zihniyetteyken kızdan ne bekliyorsun?

mal olan sensin bence.
  • der meister  (31.08.16 13:52:59) 
der meister +1.

bu hikayede bir mal varsa, o da sensin. sana ne kardeşim elalemin popusundan memesinden?

hem, kapı kilitli değil diye ne zamandan beri hırsızlar suçsuz oldu. anlattığın senaryo içinde bir başka mal arayacaksak; o da (eski)sevdiğinin özel fotoğraflarını ifşa etme zavallılığına düşendir.
  • fever  (31.08.16 14:07:14) 
erkekler kadınlarla bazen tek gecelik ilişki benzeri aksiyonlar yaşamak istiyorlar. önce bunu anlamaya çalış.

sonra bunun tam tersinin mümkün olduğunu anla. kadınlar da bazen erkeklerle sevişme isteklerini karşılamak için kısa süreli ilişkiler isteyebiliyorlar.

ve artık, kadının güçlendiği ve anonim olabildiği dünyada tıpkı erkekler gibi bunu ifade edip istediklerini alıp hayatlaarına devam edebiliyorlar.

insanlar (her iki cinsiyet için de) süreki uzun vadeli ilişkiler istemeyebiliyor, farklı istekleri olabiliyor. buna alışsan iyi olur.
  • babilbaligi  (31.08.16 14:24:59) 
bir erkek çıplak fotoğrafını karşı cinse yolladıktan sonra nasıl ki "hah tamam hatunu şimdi kendime bağladım" diye düşünmüyorsa "çoğu" kadın da iki meme için adamın peşinde köpek olmayacağını biliyordur. çoğu diyorum çünkü bazı kadınlar seksi bir ödüllendirme biçimi zannediyor. yani bu kadın ona buna kendi fotoğrafını atmasa ve seninle evlense bile aynı mantığı işletecek kafasında. seni ödüllendirip cezalandıracak aklınca, e al sana evlenmelik kız. bu kadını bir kenara bırakıp normal ve sağlıklı kadınlardan bahsedecek olursak bilmen gereken bir şey var ki o da sağlıklı bir kadının da cinsel arzular duymasıdır. yani bu kadın ister götünü ister memesini ister boydan her yerini çekip karşısındaki adama atar daha sonra da tatmin olur. öyle kafasında planlar kurmaz. ama ezik erkekler -aklıyla hareket eden beyleri tenzih ederim- tekmeyi yedikten sonra aklınca intikam alır veya çevresinde o kadar çok sağlıksız kız vardır ki hepi topu hayatında aldığı iki fotoğrafı arkadaşlarına gösterir "nasıl amaxd" diye.

bence burada tartışılması gereken kadınların neden fotoğraf attığı olmamalı. karşılıklı fotoğraf alışverişinde erkeğin yaptığı suistimalin örtülüp kadının aptalmış gibi gösterilmesini tartışılmalıyız. senin zihniyetini yani.
  • ruhen hastayim ben  (31.08.16 15:03:41 ~ 15:11:17) 
kadınlar kime ne gönderilip gönderilmeyeceğini iyi bilirler merak etme. Ayrıca senin tabirinle gerçekten de bu kızlarla evlilik düşünüyoruz baya baya ciddi ciddi, aaa penisimin resmini gördü, sevdiğim kız kirlendi(!) artık onunla ciddi(!) düşünemem demiyoruz. Her kadını ve erkeği kendi çevrenizdeki gibi zannetmeyin artık.
meister+1

  • limoncello  (31.08.16 17:11:46 ~ 17:12:49) 
saçma. sevgilinin sana güvendiğini gösterir. sevgililer arasındaki özel paylaşımlar sevgililer arasında kalır. bunu dışarıyla paylaşan kişidir karaktersiz olan. kız karaktersiz birine güvenme hatasına düşmüştür o kadar.


  • tughan  (01.09.16 09:45:36) 
oğlan kıza cıbıl resmini yollasa kız bunu ifşa etse. ağır malum anne çocuğudur. tersi de aynı. burda saflık söz konusu değil. kız-erkek güzel anlarında birbirlerine elbet güvenecekler. bu saflık mıdır. aşık olup, seviştiğin insana güvenmeyeceksin de kime güveneceksin. bir şeyler bitip ayrıldıktan sonra bunun acısını böyle bayağılıklarla çıkarmaya çalışan saftır, maldır, sümüklüdür. kız hayatına devam eder de asıl o bu piçliğiyle daha başına çok belalar alır.


  • for day to break  (01.09.16 10:45:06 ~ 10:46:07) 
herkes birbiriyle ciddi düşünmek zorunda mı? ben karşımdaki insanla birbirimize sadece seks yapalım-ilişki olaylarına girmeyelim gözüyle de bakabilirim, ne var bunda? bu sadece beni ilgilendirir. ciddi baktığım adama da yollarım. sadece sevişmek istediğim adama da yollarım. bunun genel geçer bir kuralı yok ki "sadece ciddi düşündüklerinize cıbıl fotoğraf yollayığğnız." diye. her iki tarafa da yollanmasının ortak noktası güvendir, o kadar. tşklarını gördüm, o halde evlenmeliyiz artık.... sana başka gözle bakamam....


  • nice tnetennba  (01.09.16 10:54:53) 
İnternette çok defa "Doğrucu Davut" dediğimiz insanları görüyorum. Bunlar Türkiye'de yaşamanın ne demek olduğunu bilmiyorlar sanırım.

Bir işin doğrusu vardır, bir de pratikte olanı. Elbetteki gönderilen fotoyu erkeğin paylaşması şerefsizlik. Ancak diyelim ki erkek şerefsiz çıktı ve fotodan seni tanıdılar. Ne yapacaksın? Karşına ondan daha büyük şerefsizler çıkıp "şu memeleri bir de bize göster" diyecekler ve derler...

Erkeğin fotosu paylaşılsa hiç bir şey olmaz. En fazla arkadaşları boyuyla dalga geçer. Helal koça derler.

Bu işin pratiği bu. Bir fotoğrafı internete, maile, whatsapp'a vs. girdikten sonra herkesin görmesini göze alacaksanız gönderin...


.
  • kartallar yuksek ucar  (01.09.16 11:18:53 ~ 11:20:25) 
kızlar yüzlerini göstermeden foto göndersinler bence. böylece uzlaşmış olalım :)

cıbıl fotosunu gönderen kızla ciddi düşünülmez düşüncesi de köylülük ayrıca. bir sürü kızdan cıbıl foto aldım ve kendileri hakkında hiç kötü düşüncem olmadı. rahatlıkla bana gönderebilirsiniz :)
  • dafuq  (01.09.16 11:41:08) 
islergucler2 +1

köylülükse de köylü milletin efendisidir
  • newsman  (01.09.16 11:55:26 ~ 11:57:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.