[]

Moderasyon cevap versin ?

Oyle sildim oldu bitti yok. Ben duyuruda yasal olarak nasil birine ulasacagimi soruyorum sen yasal sebepler diye duyurumu siliyorsun. Siliyorsan da aciklama yap. Burası sizin babanızın ciftligi degil ben sen o olmazsak burası olmaz




 
maalesef burası babalarının çiftliği :/


  • cekilmis gayfe  (31.08.16 00:28:49) 
Mod noktayı koymuş. Çoğu kez benim duyurularımı silerken haksız olsalar da şu an hak verdim.

Adresini bulup nasıl döverim gibi şeyler için bakınız: tor bakınız: deep web
  • bir ileti paylastim  (31.08.16 00:42:01) 
sevgili krem peynir, madem yasalar ve etik konusunda bu kadar hassassiniz, bir arkadas son zamanlarda sürekli beni dövmek isteyen var mi, sizi dövmek isteyen oldu mu?, adama bakın nasil da tecavüze ugruyor, size hic böyle oldu mu temali seyler yaziyor. fantazinin her türlüsüne saygi duymakla beraber, bu güzide ortamın icine etmenin alemi var mi sence? bence yok.


  • thewizardofearthsea  (31.08.16 00:42:59) 
hukuki mesele degil bu, ortamın güzelligi meselesi. ayak fetisi var, kendisini dövdürecek kadin ariyor, bu isteklerini giderek dozu artan igrencliklerde dile getiriyor. abinin yazdiklarini bir oku, ondan sonra da de ki bana, bu arkadas duyuruyu amacina uygun olarak kullaniyor, partner aramiyor. de lütfen. ben de sana inanacagim.

bugun alakasiz bir soruda, cevap verenlerden birisine, durduk yere "ayaklarini o adamin agzina sokmak ister misin" diye yanit verdi. ama formata uygunluk diyorsan, seriatin kestigi parmak acimaz. demek ki normalmis diyecegiz bizde.
  • thewizardofearthsea  (31.08.16 00:53:59 ~ 00:54:45) 
o değil de, özel mesaj geldiğinde maille bilgilendirilsek nasıl olur? Bir de özel mesajlar neden bir müddet sonra mail'e postalanıyor? Yani server'da çok yer kaplamasa gerek.

edit: off topic oldu. silinir mi acep?
  • empty man  (31.08.16 01:35:01 ~ 01:35:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.