[]

seks bitince evlilik biter mi?

seks bitince evlilik biter mi?

eski sevgililerimden biri seks bitince evlilik biter demişti zamanla haklı olduğunu anladım birçok evlilik seks bittiği için bitmiş halde ama maddi kaygılar ve boşanma durumunda yakınlarından gelecek tepkiler için zoraki sürdürülüyor sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?


 
Belli bir yasa kadar oyle evet. Istatistikler oyle diyormus.


  • stavro  (31.08.16 00:12:45) 
bu kişilerin sekse bakış açısı ile alakalı bir durum.


  • matrix  (31.08.16 00:17:13) 
Seks neden biter? Eğer biyolojik bir sorun yoksa karşılıklı güvenin, saygının ve sevginin yıpranmasından ötürü biter. Seksi bitiren etkenler güven saygı ve sevgiyse, onları bitiren etkenler de seksi bitiriyor demektir. Evet seks bittiyse evlilik bitmiş demektir. Ama seks bitmeden de bitebiliyor evlilikler.


  • yaren  (31.08.16 00:17:53) 
evlilik bağı sadece kadın ile erkek arasındaki şehvet ile kurulmusa biter ama bir erkek ile kadın arasındaki ilişki ne tvlerdeki üstüme ev yap ne de sadece şehvet ile kurulmamalı.

çünkü parada biter seks de biter.

eğer bir birinin yanında olmayı sevmiyorsanız ne kadar para çok olursa olsun ne kadar iyi seks yapıyor olursa olsun karşı cins ile evlenmeyin.

para biter, şehvet biter ama özlem bitmez
  • zugas  (31.08.16 00:19:58) 
Bu konu biraz farklı.

Evlilik değil de ilişki olarak ele alacağım.

İlişkinin başında erkek aç olur, sürekli sevişmek ister. Bir süre sonra doyar ama aslında kadın daha yeni açılmış olur. Bu sefer kadın ister ama erkeğe çekici gelmez. Bu noktadan sonra fantezi, sürprizler vb. şeyler devreye girmezse sıkıntı. İlk çatırdamalar görülür. Kusura bakmayın ama erkek her zaman karşısında çekici, kendine bakan, ilgilenen bir kadın görmek istiyor. Bu zamanda o da zor. Kadın 10 saat çalışıp o yorgunlukla eve gelip, bir de onlar uğraşacak vakit bulamaz.
Sonra diyorlar ki bi çocuk yapalım evde onunla ilgilenip vakit geçirelim. HAH! o ilişkiden doğan çocuk sorunlu ve güvensiz bir birey oluyor. Yapmayın abi.
Böyle anlatınca ucu bir yere çıkmıyor, düğüm olup kalıyor ama ilişkisini yaşatmayı bilen insanlar var.

Biraz ergence olacak ama "bir kadın tüm ihtiyaçlarını giderecek bir erkek arar." YEri gelecek anne, baba, kardeş, dost, sırdaş, arkadaş, sevgili, eş, koca, psikolog, yaşam koçu olacaksın yeri gelecek susmasını (saygı duymayı) bileceksin.
  • Polaroid  (31.08.16 00:53:00) 
evliliğin temeli sevgi, saygı ve sadakat denilen 3s'den oluşmakta bana göre. yani seks elbet bitecek, vücudun yapabileceği şeyler belli bir yaşa kadar. dediğin gibi bir durumda evlilik kalmazdı dünyada.

elbet alakası vardır ama temeli değil bence. yani olmamalı.
  • ravenclaw  (31.08.16 02:11:55) 
net biter.


  • dellamortedellamore  (31.08.16 03:53:05) 
yaren +1500.

eğer bir sağlık sorunu falan yoksa seksi bitiren her neyse o evliliği bitirmeye de yeter.
  • babilbaligi  (31.08.16 14:32:37) 
seks bitmez evlilik biter.
yaren doğru söylüyor. seksi bitiren nedenler evliliği bitiren nedenlerdir. evlilik önce kafada sonra yatak odasında en son mahkemede biter çoğunluk.

@ravenciav; istatistikler başka konuşuyor yalnız. türkiye için 56-65 yaş arası aktif olanların oranı %78 . yaşlı bakım evleriyle ilişkili olan arkadaşlarım sayesinde öğrendiğim kadarıyla 65'in üzerindekilerde de oran pek az değil.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (01.09.16 13:57:40) 
biter mecburen. bir de kaç yaşında bittiğine bağlı tabii; seks 80 yaşında biterse evlilik bitmez yani o yaştan sonra.


  • piremses  (01.09.16 14:02:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.