[]

ters osmos ile çalışan su arıtma cihazları

evimize böyle bir sistem kurmak istiyoruz. arbury diye bir markadan bir eleman gelip demo yaptı bizlere. su gerçekten şişe suyu kıvamına geldi de ben yine de bir kaç şeyden kıllandım:

1. 6 tane filtre var dedi. 3 tanesi yılda 1 kere değişecek dedi. filtreler 5 yıl boyunca 20 tl den satılacak dedi. yıllık en az 90 lira masraf.

2. 2 ila 3 yılda değişen 2 filtre 20 lira bir filtre ise 100 lira imiş. o da 5 yıl fiyat garantili.

3. ürün 1400 lira herşey dahil. hesaplayınca damacanadan ucuza denk geliyor, bir de suyu yemeğe, içmeye vs. vs. ye kullanım şansı olabiliyor.

sizce bu sistem nasıldır? kullanan bu markayı bilen var mı??

 
yukarıda belirtmişim ama arada kaynamış. arbury diye bir marka...


  • nictir git  (04.12.09 19:26:26) 
waterbox marka olanını annemler kullanıyor ve memnunlar. bu sistemle suyun içerisindeki faydarı bakteri ve minerallerin de yok olduğunu söylüyorlar ama bu mineralleri zaten günlük tüketilen gıdalardan fazlasıyla çıkartıyormuşuz.

bahsettiğiniz markayı bilmiyorum ama waterbox bu alanda en yaygını sanırım ve fiyatı da bahsettiğiniz rakamdan biraz daha uygundu yanlış hatırlamıyorsam. geçen sene 1100 liraya falan almıştı annemler. hem de 6-7 taksitle. her halükarda damacanadan ucuza gelir ama.
  • hevipeyra  (04.12.09 19:49:39) 
aslına bakılırsa bu üründe mineralleri koruduklarından bahsediyorlar. bilmiyorum, ben yedek parça konusunda endişeliyim sadece...


  • nictir git  (04.12.09 20:03:11) 
Öncelikle şunu söyleyeyim, pratikte böyle sistemlerle hiç tecrübem yok fakat endüstrideki kullanımını biliyorum. Arıtmak için kullandığınız su kolonların ömrü üzerine doğrudan etkili. Yani şu kadar zamanda şu kez değişecek demek bana anlamsız geldi. Yine de o kadar kaynak suyunun taşınması için tüketilen enerjiyi düşününce herkesin evde su artıma sistemi kullanmasını istiyorum. Bir yandan da 1400 lira var yatırılması gereken, fazla bana kalırsa.

Sayfalarına baktım. Güvenilir bir firma olduğu belli. Hesabınızı kitabınızı yaptınızsa, memnun kalırsınız.
  • paranormal  (04.12.09 20:23:02) 
filtre kullanımı olarak ortalama rakam 6 ay ila 1 yıl arası. yani normal kullanım, ev kullanımı bunu gerektiriyormuş. ki bence de mantıklı. ürünü gördüm güzel ama internette pek bir bilgi yok, türkiye' de yaygın değil... bunlar düşündürüyor beni. yoksa şişe suyuna göre en geç 1.5 yılda amorti eder bizim evde kendini...


  • nictir git  (04.12.09 20:40:38) 
bu su aritma sistemlerinde kesinlikle ihlas in su aritmasini tavsiye ederim...
o da fiyat olarak o civardadir ama daha guvenilir bir urun ve daha kaliteli...
alacaksan kesinlikle ihlas tan al...
  • ne nicki be  (04.12.09 20:58:34) 
tabi ki hiçbiriiiiii

(git: #55765)

ben bunu daha önce sormuştum biz de demosunu izlemiştik . Şimdi de takıntı oldu sırf sudaki minerallerden faydalanmak için nestle falan değil doğal kaynak suyu damgalıları içiorum

darknumun cevabına dikkatini çekerim

edit : pek git i beceremedim nedense o yüzden
www.eksiduyuru.com
  • chaud  (05.12.09 02:17:37 ~ 02:19:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.