[]

Bu ülkede sesimi duyacak bir sorumlu yok mu?

Arkadaşlar ben cuma akşamı hali saha maçında ciddi bir sakatlık yaşadım.tabi ki soluğu baltalimani kemik hastanesinde aldım. Daha önce de orada aynı dizden çapraz bağ ameliyatı olmuştum. Gece olduğu için acil giriş yapabildim doğal olarak muayene olup sonra röntgene alındım. Kırık çıkık yoktu ve bana ilaç olarak kas gevşetici ve ağrı kesici yazdılar.ayrıca p.tesi polikliniğe gelmemi söylediler
O hastane de p.tesi ye randevu bulmak imkansız tabi, 7 eylüle kadar boş yer yok.ben de pazar günü tekrar acil e gelip derdimi anlattım yuruyemedigimi ve çok ağrı çektiğimi söyledim.bu sefer de tomografi ye alındım ve yine bana sadece kırık çıkık yok dediler.bunu bildiğimi baglarimda sıkıntı olabileceğini ve bana p.tesi poliklinige gelmemi söylediklerini ve boş randevu olmadığını kendilerine söylediğimde ise bişey yapamayacaklarıni söylediler. Arkadaşlar şimdi klasik devlet hastanesi muamelesinden nefretle hernekadar özel hastaneye gitmek istesem de maddi koşullar buna el vermiyor.yine dönüp dolaşıp devlet hastanelerinin insana verdiği sanki babasının hayrına bakıyor muamelesine kucak açmak zorunda kalıyorum. (Bütün herkesi kapsamıyor, devlet hastanesinde olup insana değer veren insanları ayiriyorum) neyse hikayeyi anlattıktan sonra sizlerden şöyle bir rica da bulunmak istiyorum yürüyemiyorum ve dizimde ciddi problem olduğunu düşünüyorum 31 Ağustos ya da en fazla 1 2 eylülde muayene olabileceğim sgk ile anlaşmalı Küçükçekmece tarafında özel hastane varmı? Devlet hastanelerinde 7 eylüle kadar yer yok çoğuna baktım, aklında başka bir fikri olan varsa da paylaşırsanız sevinirim.



 
ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama eğitim hastaneleri daha rahat olabilir.

bu arada elbette ağrınız çok fazla olabilir ama doktorlar aciliyeti olan bir durum olsa görürlerdi. ağrı ve ciddiyet çok korelasyonda olmayabilir.

geçmiş olsun.
  • kurnaz  (30.08.16 20:57:26) 
Randevu olmaması önemli değil bir çok insan randevu alıp gitmiyor sen eğer boşsan git polikinliğe anlat derdini ve birisi gelmezse sana sıra verirler. Genellikle öğleden sonra boş olur.


  • Mcfly  (30.08.16 20:58:09) 
İzmir'de hastaneye gidip sıra da alabiliyorsun randevu alamazsan. İstanbul'da da öyle olması lazım.
Ayrıca doktorun hasta kontenjanı bittiğinde bile doktora gidip durumunu izah edince bakabiliyor. geri çevrilen oldu mu bilmiyorum ben denk gelmedim hiç.

Olmadı başhekimle görüş, sıra alamıyorum durumum bu bu de. Yapılacak bişey varsa yapıyorlar.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (30.08.16 21:17:15) 
öncelikle geçmiş olsun Atakent Acıbadem sgk anlaşmalı


  • mhrkrts80  (31.08.16 03:20:46 ~ 03:20:59) 
Beylikdüzü Medicana Hastanesi'ndeki Dr. Utku Erdem Özer'i tavsiye ederim. Sgk ile anlaşmalı muayene fiyatları 120 ya da 150 tl olması lazım. Geçmiş olsun.


  • rachel  (31.08.16 11:26:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.