[]

kartal kadıköy metrosu tuzlaya ne zaman ulaşır

kartal kadıköy metrosu tuzlaya ne zaman ulaşır

diğer işlerin rezilce rötarına bakalım kartal kadıköy metrosuna 3 durak eklendi yakacık pendik kartal hesapta bu duraklar 2016 yılının ilk ayında açılacaktı bu devletin resmi açıklamasıydı 2016 bitiyor hala bu 3 durak açılmadı marmaray yüzünden 2013 haziranında kapatılan gebze haydarpaşa ve sirkeci halkalı banliyö hatları 2015 haziranında açılacaktı bu devletin resmi açıklamasıydı şimdi devletin yeni açıklaması 2 hattın 2018 martında açılacağo eksisozluk.com sitesinde konu başlığına hemen hemen herkes o tarihe de yetişmez en erken 2020 yazmışlar hal böyleyken kartal kadıköy metrosunun tuzlaya ulaşmasına temiz 2030 diyorum sakın abarttı demeyin burası tc cehennemi çıkış yok sizlerce kartal kadıköy metrosu tuzlaya ne zaman ulaşır ve kapatılan banliyö hatlarının zamanında yapılmaması madem 2 yıl hiçbir şey yapılmayacaktı neden kapatıldı 3. köprü tamamlandı osmangazi köprüsü tamamlandı neredeyse yakında 3. havaalanı tamamlanacak ama bu hatlar bir türlü kasıtlı olarak tamamlanmıyor pendikten kalkan güya hızlı tren (gerçek hızlı tren için bakınız japonya) gebzeye kadar gidip orayı da geçip ankaraya gidiyor ama her nedense pendik gebze arası banliyö trenleri işlemiyor tüm bunları gümbür gümbür sorgulayan bir muhalefet var mı kısmına ise hiç girmedim tc de muhalefet olması ha ha ha mutfakta biri mi var (ergenler liseliler bilmez onlar için link attım)

Oktay Kaynarca - Mutfakta Biri mi Var? (Lipton)
www.izlesene.com

biz dinozorlar biliriz

 
Aynı hatta görevli biriyle konuşmuştum geçenlerde metro beklerken. 2019 dedi ama dediğin gibi şimdiye kadar söylenen tarihlerin neredeyse hiçbiri tutmadı.


  • aioniotita  (31.08.16 11:01:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.