[]

muhabbet kuşum kanat tuylerini yoluyor

Kuşum yaklaşık olarak 6aylık filan . Uçmayı çok seviyordu ama tuylerini yolduktan sonra uçamıycak seviyeye geldi . Kanadının ucundaki uzun olan tum tüyleri yoldu. Son 1 ayda kardesimde işe basladıgından aksam 7ye kadar yalnız kalıyor snora cıkartıyoruz zaten, bunun dısında stress yapacak bir durumuda olmadı. Normal tuy değiştirmeyede benzemiyor durumu.

Ne yapmalıyım , internette de okudum ama okaliptus agacı oneren olmus(nerden bulkurum bilmiyorum) stress tendir diyen olmus ama nasıl anlasılır sadece kanadt uclarını yoluyor gordugum kadarıyla


 
Benim kuşum da kanatlarını yoluyordu. Bol banyo ve tüy besleyici ile önüne geçtim. Gıda takviyesinin eksiksiz olduğuna emin olun. Mümkünse de bir eş alın.


  • kablelvuku  (30.08.16 16:41:26) 
Bitlenmis olabilir onuda goz onunde bulundurun. Ayni durum basima geldi.


  • England  (30.08.16 17:15:09) 
oha akşam 7ye kadar yalnız mı kalıyor? o kadar yalnız bırakmayın fazla yaşamaz yoksa


  • lorne malvo  (30.08.16 17:15:44) 
Yazık günah hayvana bir eş alın biraz mutlu olsun. Dünyanın en özgür canlısı, zaten hapis hayatı yaşıyorlar bari biraz mutlu edin hayvanı. Onun da bir psikolojisi var.


  • opethian  (30.08.16 17:53:31) 
bit spreyi almanız gerek ama bu da tek başına yeterli olmayacak.çünkü muhabbet kuşunuz ilgi bekliyor. akşam yediye kadar tek başına sessiz bir ortamda kalması sıkıntı. daha çok ilgilenmelisiniz onunla. böylelikle onu sevdiğinizi hissedecek ve saglıklı bir hale gelecek. bir televizyon yahut radyonun yanında açık bırakmayı da deneyebilirsiniz.


  • lafıolmaz  (30.08.16 19:43:26) 
Son derece canlı, 1 aya kadar hiç yalnız kalmadı. Zaten çok ilgiliyiz üstüne titriyoruz. Bayramdan sonra annemler gelecek yalnız kalmaz sabahlarida. Onun dışında eş alabiliriz. Eşi nasıl secelim kuş küçük değilmi henüz. Başka bir şey yapabilir miyiz aynası yok mesela konuşması kesilmesin diye almadık. Baya kelime öğrendi. .. yada meyve bitki öneriniz var mi


  • bnmzz  (30.08.16 19:44:49) 
Tüy dökme zamanıymış, veteriner bir ilaç verdi sprey , haftada 3 kere filan sıkacağız , bide vitamin aldık suyuna takviye yapacağız bakalım .


  • bnmzz  (01.09.16 10:00:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.