[]

sonuç aldığınız, memnun kaldığınız lazer epilasyon yapan yer önerisi?

selamlar, bir ara epilasyon yaptım maddi nedenlerle bıraktım. eylül-şubat arası epilasyona tekrar başlamak istiyorum. şubatta buralarda olmayacağım ama bu bahsettiğim aralıkta etkili bir lazer epilasyonu yaptırmak istiyorum. eskiden yaptığım yer sürekli jilet yaptırırdı, halbuki jilet kıl kökünü tekrar uyandırıyor çok anlamsız bir konsept gibi geldi bana. mümkünse jilet yaptırmayan, güvenilir, sizlerin sonuç alıp memnun kaldığı bir epilasyon yapan yer varsa önerileri alabilirim. :)

parça parça değil de, komple yaptırmayı düşünüyorum. fiyatların aşağı yukarı aynı olduğunu sanıyorum ama yine de fiyat bilginiz varsa, belirtirseniz çok mesut olurum :)

yer istanbul, yaka farketmez. :) şimdiden teşekkür ederim...

 
bacak, koltuk altı ve bikini bölgesi için şişli mira'yı öneririm. bir iki seansta gitmişti benim tüyler. her seansın arası gittikçe açılıyor. ama püf nokta beyaz ten siyah kıl kombinasyonu. en iyi sonuç bu tip kıl-ten ikilisinde alınıyor. yüz, kol gibi daha hassas tüyler için de göztepe dharma med diyorum. ama burası biraz pahalı. buraya gittiğinde jiletle alıyorlar çünkü kullandıkları lazer cihazı apayrı bir şey. (jilet bilinenin aksine kılları güçlendirmez buna girersem çok dallanır budaklanır konu) aynı yerde iğneli epilasyonu da öneririm.


  • ruhen hastayim ben  (30.08.16 01:49:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.