[]

bu başlıkta sohbet edelim herkes bir şeyler yazsın

az önce jazz ile ilgili bir soru sormuştum. orada paylaşılan bir konser kaydını dinliyorum şu an. bir de soda içiyorum gece gece. karnım da aç. yemek sepetinden bir şeyler mi söylesem. müzik çok güzel.




 
bu saatte yemek sepetinden birşey söyleme, bizim de canımız çeker.

Ben de dota oynadım işte, ilginç bir şekilde rakip kötüydü malesef. Genelde hep bizim takım kötü gelirdi ama işte, dedim ya ilginç diye. Şimdi de biraz ingilizce 1 bölümde behzat izleyip uyumayı düşünüyorum.
  • mete kudur  (30.08.16 00:40:40) 
Benimde karnim ac.yemeksepetinden siparis vercekken son anda vazgectim.bu saate yenmez diye :)


  • astrid  (30.08.16 00:42:50) 
yemeksepetinden çiğ köfte söylücem galiba. başka önerisi olan var mı?


  • little big man  (30.08.16 01:02:17) 
içtim sonra da yağmura yakalandım. 2 gündür hasta olacak gibiydim bugün son darbeyi vurdum galiba kendime. zihnim dolu ama dolduranin s..inde değil. ff..


  • shotgunwoman  (30.08.16 01:07:33) 
senin kadar küfreden bir kadın tanısam benim de s..imde olmazdı.

Ayrıca oğlum gece gece bana yemek yaptırdınız, yatacak yeriniz yok.
  • mete kudur  (30.08.16 01:34:14) 
filmimi izledim, oturdum şoktayım şu an.


  • mungojerry  (30.08.16 02:38:00) 
hangi film ?


  • mete kudur  (30.08.16 02:39:15) 
benim de karnım açtı, yasmin pirinci haşladım yedim şimdi. inanılmaz lezzetli geldi. tavsiye ederim. yapması da o kadar kolay ki anlatamam. bir de duyuru çok güzel, kıymetli bir yer. kıymetini bilelim ve arada reklamlara falan tıklayalım. hep sömürüyoruz hep sömürüyoruz. faydamız dokunsun.


  • karlmarx  (30.08.16 03:41:10) 
Ya birinin köpeği alerji olmuş yazmış facebook'a 3 yere götürmüşler 3'ü de hayvana kortizonu dayayıp göndermiş. Dedimki alerjinin tipini tespit etmeden öyle kortizon falan verdirtme bi daha dedim.

Normalde bu hayvana tam teşhis konulduktan sonra tam tedavi etkisini gösterene dek yapılan hayvanın refahına yönelik bişey.

Hemen altına "veteriner tıp" okumuş bir kardeşimiz "Bazı ilaçlar tedaviye yönelik bazı ilaçlar hastanın tedavi sürecinde refahını artırmaya yöneliktir. Tedavi protokolünün tamamını bilmeden yorum yapmayı etik bulmuyorum." yazmış. Adamın yorumunda öneri yok, bişey yok. Tamamen beni muhattap alarak yazmış. Tabi benim profilimde falan hiçbir şekilde veterinerlik okudu falan yazmıyo (teknisyenim zaten).

Dedimki bak BİLAADER 3 yere götürmüşler 3'ünde de durum tekrar etmiş sen hala bık bık etik metik konusuyosun, hayvan kaşınmaktan kendini kanatıyo. Refah falan kalmamış yani ortada.

Geçen de buna benzer bi olay oldu 4-5 yaşlarında bi pitbull geldi, hayvan nasıl nefes alıp veriyo ama. Önce doğal olarak astım mastım demedik alerjik reaksiyon dedik ama bi röntgen de çekelim nolur nolmaz dedik. Röntgende bişey çıkmadı önce astıma yönelik dolayısıyla alerjiyi iyice değerlendirdik. Bizim büyük veteriner abi tam kortizon iğnesini yapacakken vazgeçti ya dedi bi dur bakalım dursun bi yarım saat bi saat dedi. Hayvan tabi bu süre içinde biraz daha fenalaştı. Bi röntgen daha çektik bi baktık hayvanın ciğerler su doluyo tamam aga dedik plevral efüzyon bu dedik şiddetli olanından. Sıvıyı boşalttık hayvandan. Bikaç saat daha tuttuk baktık tekrarlıcak gibi durmuyo gönderdik gitti öyle kortizona falan girmedik hiç yani. İnsanda bile dünya kadar zararı oldugu bilinen şeyi hemen her veteriner hiç gözünün yaşına bakmadan pat diye çakıyo hayvana maksat hasta sahibi iğne yaparken görsün aq
  • chiper  (30.08.16 03:55:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.