[]

Araçlara takılan anons cihazlarının iğrenç ses vermesi

Daha iyileri üretilmiyor mu bunların? Polis arabası anons geçiyor bir kelime bile seçemiyorum. Neden böyle yapıyorlar? Bütçe mi dar? Bu işin raconu mu bu?




 
onlar aslında siren çalmak için. mikrofonu sonradan takınca o kadar oluyor.


  • babilbaligi  (29.08.16 21:35:29) 
turkiye'de isini dogru yapan insanlar nadir. bir oneri sunarsin soyle yapalim diye, begenmezler. yillardir kullanilagelen uydurma bir yontemle islerini goturuyorlar. akli basinda biri cikacak ve bundan boyle su yonteme geciyoruz diye uygulamaya konacak... uzun is, zaten karar verecek hicbir makamda liyakatli adam yok. ondan oluyor.

ve tabi bazilarimiz bu kucuk gibi gorunen ama toplamda buyuk israf ve zararlara sebep olan bu tarz uydurukluklari yadirgiyor. yalniz derdinizi anlatabileceginiz pek insan yok.

edit: yoksa teknoloji kucucuk telefon hoparlorunden iyi kalitede muzik dinletiyorsa neden adam gibi anlasilir anons sistemi olmasin?

dikkat ederseniz secimlerde de desibel ayari yapan yok. "son ses" aciyorlar. yine anlasilmaz ve rahatsiz edici oluyor.
  • idexo  (29.08.16 21:47:12 ~ 21:49:08) 
En kaliteli anons sistemi de kurulsa kullanan kişinin o aleti nasıl kullanacağını bilmesi lazım. Her ses sisteminin bir çıkış kapasitesi olur, eğer ses ayarı fazla açılır veya mikrofona gereğinden fazla bağırılırsa o sınır aşılır ve ses sinyali bozulur ve konuşma anlaşılmaz hale gelir, müzik rahatsız edici bir gürültüye dönüşür. Bu durumun ses sisteminin kalitesiyle hiçbir ilgisi yok. Malesef bu cahilce harekete düğün, eğlence vs. gibi pekçok ortamda da rastlıyoruz.


  • mikro patlama  (29.08.16 22:45:26 ~ 22:47:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.