[]

renkli, casio saat

www.aksesuarix.com

merhaba. şu saatlerden nerede bulabilirim? her rengi tükenmiş bir de. izmir'deyim. istanbul da olur, gidersem bakarım. internet de olur, hatta daha iyi olur.

nereden bulurumu sormuşken fikrinizi de alayım. güzel mi sizce?

 
bunlar ince, aynı tipin kalın modeli var o daha şık duruyor. bende onun kırmızı ve grisi var seviyorum. ama f91 değil. f91 kolda bi tuhaf durur gibime geliyor artık, çünkü çok ince ve cılız bir model.


  • mete kudur  (29.08.16 21:06:11) 
ben beğendim baya. bulursan bana da haber ver ;_;


  • shotgunwoman  (29.08.16 21:54:21) 
ben de; tr.shadestation.com buradan almayı düşünüyorum. ama orjinalliği konusunda şüphem var. bundan nasıl emin olabiliriz bilmiyorum.


  • tosiba  (29.08.16 21:57:52 ~ 21:58:13) 
ya bunun aynısının üstünde casio yazmayanı aliexpress'te 1.36 dolara satılıyordu. açık pembe, koyu pembe, kırmızı, sarı, beyaz, mavi, lacivert, mor bir sürü de rengi vardı. şimdi aramaya üşendim ama "silicone/rubber watch" diye aratırsan biraz da azmin yardımıyla bulabilirsin.

edit: jelly watch diye aratacaksın, pardon.
  • littlejack  (29.08.16 21:58:15 ~ 22:00:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.