[]

Sevmediğiniz insanın karşıtı görüş almak

Aslında şunu anlatmak istiyorum. Diyelim bir konu var. Sevmediğim ya da nefret ettiğim insan hangi tarafta olursa olsun ben onun karşısında olma eğilimi gösteriyorum.

Aynı fikre sahip olduğumuz konuda durumu fark edince ezelden beri savunduğum konu dahi olsa onun karşıtı görüş belirtiyorum.

Size de oluyor mu? Aşılması mümkün mü?

 
Lise yıllarında oluyordu. Kendi kendine düzeldi.


  • petekpare  (29.08.16 17:21:52) 
Bende bu cahil insan atıp tutuyorsa oluyor. Örneğin adam cahil bir devrimci, Deniz Gezmiş hakkında bişiler anlatıyor ama yalan yanlış. Bu adam karşısında ülkücü olasım geliyor. Keza birisi Kürşat ve 40 çerisi hakkında yanlış şeyler sallayıncada devsol gibi hissediyorum kendimi.


  • gozu acik sevisen yahudi  (29.08.16 17:38:54) 
İnsanın fikirleri karşıdakine göre değişmemeli.


Böyle yapan insanlar genelde oportünist, çıkarcı, yanar döner insanlardır. Vazgeçin bu huyunuzdan...

Bozuk saat bile günde 2 sefer doğru anı gösterir deyip geçmek lazım. Bir insanın bir konuda doğru düşünmesi, her konuda doğru olduğu manasına gelmez...


.
  • kartallar yuksek ucar  (29.08.16 17:42:24 ~ 17:43:33) 
Olmuyor. Neysem oyum. Hemen örnek vereyim. Ben ıspanak yemem mesela. Sevmem. Sevmediğim biri ıspanak çok kötü bir yemek dediği zaman "ne diyosun lan sen? ıspanak hakkında doğru konuş!!" diyecek tutarsızlıkta biri değilim Allah'a şükür.


  • dissendium  (29.08.16 17:42:55 ~ 17:43:52) 
evet oluyor. neden aşmak istiyorsun?


  • bardakigüneşgözlüğü  (29.08.16 17:43:25) 
sevmediğim insanla aynı fikirde olunca kendimden soğuyabiliyorum ben de "ıyy aynı fikirdeyiz asldkf" diye. ama asla kendi fikirlerim dışına çıkmam onunla tartışabilmek için. aynı fikirde olmadığımız bir konu bulurum muhakkak.


  • nice tnetennba  (29.08.16 17:46:38) 
Bende tam tersi oluyor anlık sempati duyuyorum lksdfgd


  • kimlanbu  (29.08.16 17:51:43) 
Objektif degilsiniz o zaman. Kisiye degil fikirlere odaklanmalisiniz. Durustluk bunu gerektirir.


  • yons  (29.08.16 18:47:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.