[]

Kedim hasta değil ama

Çok mutsuz gibi sürekli yatıyor . Depresyonda gibi . İştahında ve sağlığında bir problem yok . Ben bi top atmasam kalkacağı yok yattığı yerden . Yemek ve tuvalet için kalkıyor . Birkaç gündür böyle . Veteriner gördü bi rahatsızlığı yok dedi ateşi vs normal . Be yapabilirim ? Yanına baska kedi alma şansım yok bunu belirteyim




 
kedi olsun insan olsun farketmez, yaz aylarında "sürekli yatıyor, ilgisini çekemiyoruz" temalı duyurulara tek bir cevabım var. sıcak. gerçekten sıcak.

çocuğu kendi haline bırakın. yemesinde tuvaletinde bi' problem yoksa, nefes alışverişi normalse, gözleri canlı bakıyorsa gerçekten bir şeyi yoktur. biz de bazen hiçbir fizyolojik sebebimiz olmamasına rağmen hasta gibi oluyoruz, kediler de oluyor. alüminyum folyodan top yapıp önüne atın, şaşırsın. ona ıslak mamalardan minik sürprizler hazırlayın, aklını alın. endişe etmeyin. ne bileyim.
  • evde liyakat kalmamis  (29.08.16 14:56:51) 
iştahında ve sağlığında problem yokmuş. veterinere de sormuşsunuz. bence kafanıza takmayın. bu sıcaklarda normaldir. kediler zaten çok uyuyan hayvanlar, sıcakta iyice mayışıp yalnızca ihtiyaçlarını gidermek için kalkar oluyorlar.


  • silverado  (29.08.16 15:12:29) 
Sıcaklarda kediler çok uyur. sürekli bezgin ve yorgun gözükürler. Günün en serin saatlerinde hareketleniyordur ama siz uyuyor olduğunuz için göremiyorsunuzdur.

Her gün taze suyunu eksik etmeyin. Kuru mama veriyorsanız su hayati önemli. Haftada bir falan ıslak verin, bağırsakları çalışsın arada.

Depresyonda da olabilir. 1 kedi bakmakla 2 kedi bakmak arasında çok çok az fark var. Geniş aile değilseniz, kediyle yeterince oynayamıyorsanız lütfen 2.'yi düşünün. (2. kedi için neler yapılacağını veteriner size anlatır)
  • nickelbird  (07.09.16 06:58:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.