[]

Forum üzerinden hakaret (Avukat arkadaşlar varsa)

Kısa geçiyorum. Forum üzerinden çok uygun fiyata sattığımı düşündüğüm için toplu bir satıştan vazgeçtim. Hatamı telafi amaçlı ürünlerin 1/3ü için indirim yapabileceğimi söyledim. Arkadaş birden hakaretlere başladı. Senin yaptığını etek giyenler yapmaz, delikanlı adam sözünde durur, ağzınla değil demek başka yerlerinle söz veriyorsun gibi çok defa çocukça hakaretlerde bulundu. Üslubumu hiçbir zaman bozmadım. Sürekli sizli konuştum. Şimdi ben bu arkadaşı savcılığa versem ne gibi bir süreçle karşı karşıya olurum. Okulum var mahkemlerle uğraşmam ya da avukat tutmam gerekir mi ? Daha önce telefonum çalındığı için savcılığa dilekçe yazıp hakkımı almıştım. Şimdi uğraştığıma değer mi, ne kadar uğraşırım ?




 
Yanına kar kalsın istemiyorum. Şeref sahibi olmakla, delikanlılıkla ilgili bir ton şeyler yazdı. Ben uğraşmasam başkası uğraşmasa, karşısında birisi olduğunun farkında olmayacaklar. Benzer süreç başından geçen ya da avukat arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim.


  • Golden Ratio  (29.08.16 14:51:01) 
Anlattığın kadarıyla küfür yok, sağlam laf sokmuş sadece, ağrına gittiyse senin yaptığının da çok güzel bir davranış olmadığının farkındasındır...


  • kimlanbu  (29.08.16 15:06:43) 
sırf gerizekalı sözü yüzünden hakkımda soruşturma açıldı, polis evimde arama yaptı vs. bahsettiğiniz ifadeler bence daha ağır hakaret niteliğinde. hukukçu değilim, sadece fikrimi söylüyorum.
savcılığa dilekçe yazabilirsiniz sanırım, avukat şart değil diye biliyorum.

  • animalman  (29.08.16 15:08:35) 
@vedatchilipeppers
İki kişi arasındaki mesajların buraya yazılması yasak diye biliyorum çok detaya giremiyorum.

@kimlanbu
Detayı bilmiyorsunuz. Ölü bir fiyata toplu alım teklif eti kabul ettim. Ama karımı hesaplayınca uğraştığıma değmediğini farkettim. Hatamı telafi amaçlı bir kısmını istediği fiyattan verebileceğimi söyledim. Hakarete başvurması mı gerkeiyordu ? Yapmasın benimle alışveriş olsun bitsin.

@animalman
Evet ben de uğraşmasını istiyorum. Avukata falan da gerek yoksa süper olur çünkü zamanım yok.
  • Golden Ratio  (29.08.16 15:10:48 ~ 15:12:05) 
dilekçe örneği var şurada :

www.kararara.com
  • kimlanbu  (29.08.16 15:14:09) 
haketmişsin. dalga geçer gibi iş yapıyorsun. karım olmuyor da, bir şey kazanmıyorum da yok ben artık teklifini kabul etmiyorum demek de ne demek? adam teklifini yaptığında hesabını kitabını yapsaydın. istiyorsan uğraş mahkeme falan.


  • 1213  (29.08.16 15:14:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.