[]

Win7 yuklu pc agda bir gozukuyor bir gozukmuyor.

Isyerinde bir pc var, aga wireless ile bagli. Bazen bu pc'de calismam gerekiyor, calismak icinde kendi makinemdeki paylasilan klasorden dokuman alip uzerinde degisiklik yapip tekrar kaydetmem gerekiyor. Ama bu pc digerlerini bazen goruyor bazen gormuyor. Neye gore karar verdigini de anlamadim. Usb disk ile dosya kopyalamaktan biktim.

Diger pc'ler win10. Onceden hepsi win7 idi yine ayni sorun vardi, degisen bir sey yok.
Diger pc'leri gormediginde ag baglantisi da olmadigi icin interneti de kesiliyor bu makinenin. Bazen restart acinca duzeliyor, bazen duzelmiyor.
Bunun sebeni nedir, nasil duzeltebiliriz?

 
hocam baglanirkenki network u kontrol edin
home / work vs ona da dikkat edin
cekmiyor mu acaba wireless i
  • kingcyrax  (29.08.16 17:28:31) 
Wireless sinyali gayet guclu, hemen yaninda zaten antenin:)
Home mu olmasi lazim work mu?

  • stavro  (30.08.16 11:24:40) 
selam öncelikle pcleri aynı çalışma grubuna alman lazım hepsi aynı çalışma gurubundaysa ve yine bu hatayı alıyorsan kullandığınız swich de sorun vardır başka bir yuvaya takın. eğer kablosuz ağ ile bağlantı yapıyorsanız duvarlardan ötürü sinyal kesilmesi mümkün dağıtıcı tavsiye ederim. eğer bunlar değilse sorununuz bilgisayarınızın ethernet kartını değiştirmelisiniz.


  • antik sehir  (30.08.16 12:14:05) 
Ag baglantisi kopmuyor ama. Baglanti var, wireless'dan baglnaiyor ve bagli gozukuyor ama diger pc'leri gormuyor. Wireless ikonunun uzerinde de unlem isareti cikiyor.
Guvenlikle alakali bir durum gibi geliyor bana. Yani bir baglanti problemi degil.

  • stavro  (30.08.16 14:28:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.