[]

windows 10 ücretsiz mi?

Arkadaşlar kopya bir windows 8.1 kullanıyorum. windows 10 ücretsiz olduğu söyleniyor bu doğru mu? bu halde kopya windows 8.1'den yükseltme seçeneğim var mı acaba?




 
kopyaya var mıydı bilmiyorum ama lisanslılara bile ücretsiz yükseltme 29 temmuz'da bitti.


  • passion rules the game  (29.08.16 12:25:33) 
Kopyaya da bedava yükseltme vardı ana 1 yılın sonunda bitti o kampanya.


  • harzem  (29.08.16 12:34:17) 
yetişin a dostlar

vay anam vay windows 10 diyollağ serhat ya

abi ben 5 6 ay macbookpro da windows 8.1 kullandım, kötüydü ama windows 10 kadar değil, neyse senin gibi lan ben niye windows 10 kurmuyorum ki oldum. ilkini güncelledim, kullandım oyun moyun, kapattım açılmadı, sonra 2 kere clean instal yaptım sıfırdan bootcampta yine bilgisayar normal torrent falan indirirken, bluedeadscreen de buldum iki seferde. yani hiç stabil değil, zaten beleş güncellemenin olayı bu, kesinlikle uğraşma, benim gibi win 8 e geri döneceksin çünkü

ha windows 10 da yaptığım en büyük atraksiyon, stemden oyun, firefoxtan fikibuk ve torrentten bişeyler indirmekti.

ayrıca kaspersky lisanslı virüs programımda vardı, her çökmede key girince oda iptal oldu.

ha bu 3 sefer çökmede 6 gün içinde oldu. hiç bilgisayar çökerten bir insan da değilim. bak 2011 de aldığım masa üstü bilgisayarın orjinal windows 7 sini hala kullanıyorum 5 sene olmuş.

orjinal windows 8 ve 10 u microsoftun sitesinden indiriyorsun, başarılı bir şekilde etkinleştirebilirsinde, windows uptade ve tüm özelliklerinide kullanıyorsun, ama ben kesinlikle güvenmem.o kazığı bi kere yedim yeter.
  • killerbee  (29.08.16 12:53:56 ~ 12:56:35) 
windows 10 alternatifsiz. beğenin beğenmeyin kabul edin etmeyin vs. farketmez... 7'ye destek kesiliyor, 8 ve 8.1'den iyi ve onlara da destek azalarak bitecek. bir yazılım kullanıyorsan onun üreticisinin her zaman kullanıcıyı en güncel sürümü kullanmaya zorlayacağını bilmelisiniz zaten.

8.1'den iyi her yönüyle. geçiş yap. korsan 8.1'den geçiş nasıl emin değilim. etkinleştirmede kullandığın yönteme göre değişir belki, anlayabilir korsan olduğunu ve lisanslamayabilir... en temiz ve kesin, kendimin 5 bilgisayarda kullanıp kendim dışında da bir sürü kişiye yaptırdığım ve kimsenin sorun yaşamadığı yolu şu. windows 7 pro/ultimate vs. kur, daz loader ile aktifleştir

www.microsoft.com
şuradaki aracı indirip yükselt. sonra istersen sıfırla ya da temiz kurulum yap sana kalmış... hala ücretsiz elde edebilirsin.
  • ucan spagetticanavari  (29.08.16 13:12:19) 
hocam 7 bitti diyenlere bakmayın.
kurun 7 ultimate update i kapatın keyfinize bakın. service pack 1 var bende 5 yıl format atmamistim ssd taktim en son hic bir sorun yok.

bende 2 işletim sistemi de var. windows 10 u acmak icin bir sebep yok gibi bir şey.
calisan programı donanımı da bozma olasiligi var.
adamı fitil eden bitmek tukenmek bilmeyen updateler var.
isinizin ortasinda sistemi guncellemeye calismalar var.
bence gecmeyin 7 kurun bir daha bakmayacaksınız zaten.
  • kingcyrax  (29.08.16 16:25:29) 
w10'da da kapatılıyor update istenince i.imgur.com sıkıntı yok. işimin ortasında update filan etmiyor sistem...


  • ucan spagetticanavari  (29.08.16 16:52:23) 
windows 10 iyidir güzeldir ama her bilgisayarda sorunsuz çalışacak diye bir şey yok. format atmadan önce bir sürü sorun vermişti. format attıktan sonra 8.1'in üzerine kurdum ve ilginç bir şekilde hiçbir sorun çıkarmadı. açıkçası ben memnunum gayet hızlı. ama sen yine de babasının malı gibi savunan mallara bakma.


  • nothing in my way  (29.08.16 17:03:09) 
spagetti hocam
home versiyonda kapatılamıyor guncelleme
7 eski cafcaflı degil ama mukemmel bir sistem
mavi ekran yok ya da cok az
stabilite mukemmel
10 kullanmak zorunda degil kimse
7 yi bas gec hocam
kumar oynama hic
  • kingcyrax  (29.08.16 17:12:59) 
... ve bir ömür boyu 7 kullanmak zorunda kal. (windows 7'cilere diyorum)

çünkü eğer windows 10'u kabullenmeyeceksen, windows 11'i bekleme boşuna, çıkmayacak çünkü. Microsoft açıkladı, bundan sonra sadece windows 10 ve güncellemeleri var. Güncelleye güncelleye devam edecekler, yeni sürüm çıkarmayacaklar.

ya şimdi geçersin ve ufaktan alışırsın, ya da ileride herkes çatır çatır kullanırken geçersin ve alışmak zorunda kalırsın.

windows 7'de bluescreen alırken windows 10'da almayanlar da var. siz hata gördünüz diye windows 10 daha kötü bir sistem olmuyor.

6-7 yıllık laptopları windows 10'a geçirdim, canavar gibi çalışıyorlar. Evimde 4 bilgisayar var, hepsi windows 10. Hepsi de 7'den geçiş yaptı. Hiçbiri mavi ekran hatası görmedi. hepsi de windows 7'ye kıyasla daha iyi çalışıyor.

Durduk yere güncelleme yüzünden kapanıp açılma oldu tabi. Onun da ayarını yaptım, şimdi sadece soruyor.

windows 7'ciler, siz 100 yıl önce yaşasaydınız "saltanat iyi yaa, neymiş cumhuriyet, bi kere stabil değil abi, cumhuriyetle yönetildiği halde batan ülkeler var" falan da derdiniz :)
  • harzem  (29.08.16 21:50:31) 
yav buraya girmeyi unutmuşum da duyuru win7 win10 tartışmasına dönmüş. benim sorum gayet açıkidi. olmadı yine kopya win10 kurmanın yollarını arayacağım. mavi ekran mı kaldı yahu 6yıl falan oldu ben en son mavi ekran göreli :)


  • sabor  (31.08.16 00:29:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.