[]

düğün hediyesi

üniversiteden çok sevdiğim bir arkadaşım evleniyor. ancak yurtdışına yerleşiyor ve oldukça uzak bir memleket. hani bundan sonra ne zaman görüşürüz onu bile bilemiyorum. bu yüzden düğün hediyesi olarak altın takmak yerine hatıra olacak yine bir çeyreklik ederinde takı takmak gibi bir fikir belirdi aklımda, bileklik ya da kolye gibi. ama yine de çeyrek mi takayım bilemedim. ne yapayım? takı ise nasıl bir şey almalıyım?


ek soru: tanıdığım kimse olmayacak, götürecek +1im yok. çok sıkılır mıyım, kavalye şart mı?

 
goturecek kimse olmasa da cok sevdigin bir arkadasin ise dugune git mutlaka, yapacak bir sey yok sevdigimiz insanlar icin sıkılmayı göze alacagız.

takı güzel fikir, bana da öyle kolye - bileklik gelmişti bazı arkadaşlarımdan dediğin gibi her taktığımda onları düşünüyorum, içine de güzel bir not yazarsın. diger insanların getirdiği ceyreklerden vs. daha anlamlı oluyor.
  • kassiopeia  (29.08.16 11:24:36) 
gideceği ülkeye göre alacağın ziynet eşyasının kullanılma durumuna bak bence, mesela her ülkede bizdeki gibi gösterişli bilezik falan takılmıyor, tuhaf duracaksa takmak istemeyebilir. bence zarif bir kolye her türlü iş görür, günlük kullanmasa da özel gecelerde takabilir.


  • baba jo  (29.08.16 11:26:39 ~ 11:29:57) 
@kassiopeia düğüne her halükarda gideceğim de eğer çok sıkılacaksam böyle bir tecrübesi olan varsa götürecek birini şimdiden düşüneyim diye dedim.

@baba jo yok böyle bilezik gibi değil de dediğin gibi zarif bir kolye ya da bileklik her zaman kullanabileceği bir şey, ya da takıp beni hatırlayabileceği.
  • çakıstes  (29.08.16 11:33:37) 
valla yurtdışına gidiyorsa bence altın takmak daha mantıklı. paraya dönüştürmek amaçlı.
ama ayrıca ufak da bir hediye verebilirsiniz belki.

  • red g  (29.08.16 12:14:45) 
Bana dugunde gelen takilardan sadece birini takabildim

Red g+1
  • la noix  (29.08.16 17:29:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.