[]

Yaklaşık 4 Haftalık Yavru Kedi

Merhaba Ekşiduyuru ailesi;

Gün içerisinde bulduğumuz 1 adet yavru kedimiz var. Elimize aldığımıza 1 gözünde ağır olmak üzere (iltihap akıyordu) 2 gözünde de enfeksiyon mevcuttu vakit kaybetmeden veteriner hekime götürdük ve şu an damla ile tedavisine başladık. Beslenmesi için verilen kedi sütü tozu ve biberonunu da alıp eve döndük.

Daha önce hiç kedi beslemedim ve tecrübesizim, biberon ile de beslenmesini pek sağlayamadım, internet üzerinden beslenmesinin nasıl yapılacağına dair hala araştırıyorum. Ev durumu ve iş durumu münasebetiyle bu yavru kediye bakmam çok zor, bir sahiplenmek isteyen olur diye buraya yazıyorum. Kedi için durum sanki biraz acil; hızlı bir dönüş almak açısından eşinizi dostunuzu, iş yerinden arkadaşınızı kediye dair bilgilendirirseniz sevinirim.

Son Hali: i.giphy.com

Kül renginde, erkek.

iletişim için: nuevo.raki@gmail.com

yer: avcılar/gümüşpala

istanbul'un istediğiniz bir semtine ben kendim de getirebilirim.

 
fotoğraf olmadan sahiplenilmesi zor. sonuçta insanlar evet hayvan sevgisinden dolayı sahipleniyor fakat kedinin tipini de sevmesi lazım.


  • diyarbakir karpuzu  (29.08.16 16:12:46) 
Kedinin gozu su an iyi durumda.

Karni tok, sirti pek. 2 gunde 11 g. kilo aldi 226g. >237 g.

Uzerindeki pireler tarak yordamiyla temizlendi.

Karnindaki sislik icin laktuloz kullanimi basladi.

Fakat hala bir yuva bulunamadi.

Dun isten erken geldim ve ilgilendim, bugun ise resmi tatil dolayisiyla beraberdim fakat yarin uzunca bir sure yaninda olmayacagim. Yasantim ve evim kedinin buyumesi icin elverisli degil. Lutfen kediye bir an once yeni yuva bulalim.


(Su an ishal fakat bu durum veteriner hekim onerisinde alinan bu surup sebebiyle)
  • ameliee  (30.08.16 14:50:33 ~ 14:53:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.