Merhaba Ekşiduyuru ailesi;Gün içerisinde bulduğumuz 1 adet yavru kedimiz var. Elimize aldığımıza 1 gözünde ağır olmak üzere (iltihap akıyordu) 2 gözünde de enfeksiyon mevcuttu vakit kaybetmeden veteriner hekime götürdük ve şu an damla ile tedavisine başladık. Beslenmesi için verilen kedi sütü tozu v
Merhaba Ekşiduyuru ailesi;
Gün içerisinde bulduğumuz 1 adet yavru kedimiz var. Elimize aldığımıza 1 gözünde ağır olmak üzere (iltihap akıyordu) 2 gözünde de enfeksiyon mevcuttu vakit kaybetmeden veteriner hekime götürdük ve şu an damla ile tedavisine başladık. Beslenmesi için verilen kedi sütü tozu ve biberonunu da alıp eve döndük.
Daha önce hiç kedi beslemedim ve tecrübesizim, biberon ile de beslenmesini pek sağlayamadım, internet üzerinden beslenmesinin nasıl yapılacağına dair hala araştırıyorum. Ev durumu ve iş durumu münasebetiyle bu yavru kediye bakmam çok zor, bir sahiplenmek isteyen olur diye buraya yazıyorum. Kedi için durum sanki biraz acil; hızlı bir dönüş almak açısından eşinizi dostunuzu, iş yerinden arkadaşınızı kediye dair bilgilendirirseniz sevinirim.
Son Hali:
i.giphy.com 
Kül renginde, erkek.
iletişim için:
[email protected]yer: avcılar/gümüşpala
istanbul'un istediğiniz bir semtine ben kendim de getirebilirim.