[]

kedim kakasını tutamıyor

merhaba duyuru, geçtiğimiz ay şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. dönmeme bir hafta kala annem kedimin kakasını etrafa yaptığını, çişini ise normal kuma yaptığını söyledi. bana tavırlı olabileceğini düşünerek pek üzerinde durmadım. geldikten 2-3 gün sonra da bu durum devam etti. veterinere gittik, öncelikli olarak parazit üzerinde durmamız gerektiğini ama tavır yapabileceğini de söyledi. parazit hapı yutarak eve döndük. önceleri bende tavır yapıyor herhalde diye düşündüm fakat az önce iple oyun oynarken emin oldum ki kakasını tutamıyor. çömelme hareketi veya pozisyon almadan farkında değilmiş gibi kakasını yaptı. fark etmedi bile. yarın veterineri ile tekrar görüşeceğim fakat çok aklıma takıldı duyuru. sebebi ne olabilir neden böyle yapıyor? bilen olup da cevaplarsa çok sevinirim. bu arada kedim 1 yaşına yeni girmek üzere ve erkek.




 
aklıma iki şey geldi.
birincisi ishal olabilir, ama öyle olsa zaten mesele ishal olması olurdu.
yani ishal olduğu için kakasını tutamadığı anlaşılırdı şimdiye kadar.

ama durum "farkında bile olmadan tutamama"ysa o bölgedeki kaslarda falan bir sorun olsa gerek.
bir şekilde belki o kasları etkileyecek bir fiziksel sorun yaşamıştır?

dilim varmıyor, ama yani evden dışarı bırakıyorsanız acaba anüs bölgesindeki kaslara zarar verebilecek herhangi bir cinsel taciz yaşamış olması ihtimali var mı?

ya da belki onun dışında o kasları etkileyebilecek ve bilmediğim(iz) tıbbi bir durum gelişmiş de olabilir.
mutlaka götürün bence de.

geçmiş olsun.
  • blatta hiberna  (28.08.16 23:18:21 ~ 23:19:15) 
ishal değil kesinlikle. kabız asla değil. normal bir yumuşaklıkta denebilir. eve ilk geldiği günden beri dışarı da çıkmadı hiç. sanırım sorun dediğiniz gibi kaslarda olabilir. yarın götüreceğim kesinlikle. teşekkür ederim cevabınız için :)


  • katredin  (28.08.16 23:39:37 ~ 23:52:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.