[]

anadolu'da erkeklerin elele tutusmasi

bi tek pakistanlilar yapar zannediyordum. ama demin sener sen-ilyas salmanin almanya yerine istanbula biraktigi filmde adamlarin elele tutustugunu gordum. tarihimizde boyle bisi var mi?




 
El ele tutusan az gordum ama kol kola girip yuruyen cok gordum. Bir de erkek erkege yanaktan opusmek cok yaygin bizde.

Yabancilar Turkleri homofobik olarak bildiklerinden bu kol kola girme ve yanak yanaga opusme olayina cok sasiriyorlar.
  • crown  (28.08.16 19:12:25) 
Ben bu insanlarla ilk kez fakülteye girdiğimde karşılaştım. Anadolu'dan gelen arkadaşlardan biri koluma girmeye çalıştı konuşurken. "Abi n'oluyor n'apıyorsun? Bırak ya" falan dedim. Sandım ki el şakası yapacak.

Sonra dikkat ettim biraz, etrafta çok gördüm kol kola dolaşan. Garibime gitti.

Oysa Anadolu delikanlısı homofobiktir, hoşlaşmaz böyle temaslardan derdim hep.

Ancak bunun sebeplerinden birinin büyük şehre ya da kendini güvensiz hissettiği bir ortama girdiğinde yanındakine yaklaşmak, ondan destek beklemek gibi bir beklenti olduğunu düşünüyorum. Çünkü genelde kalabalık yerlerdeyken rastlıyorum bu davranışa. Turist olarak İstanbul'a gelenleri böyle ayırt edebiliyorsun zamanla :)
  • Thunder God  (28.08.16 19:19:07 ~ 19:19:35) 
bizim köyde yaşlı amcaları el ele camiye giderken görüyorum hala.
kücük yerde kimsenin aklına gelmez gaylik falan
gay olan elbette vardır ama açıktan değil gizliden yürür o işler :)
  • supermatik  (28.08.16 19:21:54 ~ 19:22:10) 
Yemen'de erkekler el ele yürür 3-5 kişi birden. Anadolu'da mevcut idi eski zamanlarda. Dostluk belirtisidir.
Kola girme meselesi ise gayet normal

  • dieselsingle2  (28.08.16 20:03:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.