[]

Türk numarasını yurt dışında kullanmak

Türkiyede kaldığım zamanlarda kullandığım bir numara var.

Bu numarayı insanlar bana ulaşabilsin diye açık tutumak istiyorum.

bunu acaba kullanmanın düşük maliyetli bir yolu var mı?

ya da bu numarayı online bir servise yönlendirme şansım var mı?

 
bende vodafone red var,burdaki numarama yonlendirdim,ek maliyueti yok.paketteki dakikalardan yiyor.


  • duptıs  (28.08.16 18:43:56) 
müşteri hizmetlerini arayıp kullanacağın miktarları belirtip(kaç dk konuşma, ne kadar data) geçici süreli uygun bir yurtdışı paketi alabilirsin. giriş seviyesi paketler çok abartı fiyatlara sahip değildi.


  • kimlanbu  (28.08.16 19:05:17) 
geçicic değil ama kalıcı.

sene 1 kere filan geliyorum tr ye.
  • kurnaz  (28.08.16 19:43:53) 
bende de ayni sorun var, ben hazir karta aktardim faturali numarayi. kapanmamasi icin yukleme yapiyorum sadece.


  • superfluid  (28.08.16 21:01:42) 
aile paketi falan yapabilirsen faturasını ailenden birine bağla, sabit ücreti çok düşer. böylece aktif kalır. numarayı da yurtdışındaki hattına yönlendirirsin ulaşmak isteyen ulaşır.

veya faturasız hatta çevirip 6 ayda bir kontör yükleyerek aktif tutabilirsin. unutursan hat iptal olur.
  • sttc  (28.08.16 23:20:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.