[]

istanbul'da psikolog

sorunları çözmek için geçmişe dönemeyen biriyim. çoğunlukla hatırlamaya çalışınca heyecanlanıyorum, kalbim sıkışıyor, beynim o kapalı kutulara girmemem için bana direnç gösteriyor. ve daha kötüsü sanırım bazı anılarımı kendime çarpıtmış durumdayım, hatırlamaya çalışırken doğruluğundan emin olamıyorum.

istanbul'da tercihen anadolu yakasında, (gerçekten iyiyse avrupa da olur.) bütçe zorlamayacak psikolog arıyorum. ilk kendim gideceğim, sonrasında çift terapisi şeklinde ilerleyebiliyorsa, daha da iyi olur. ama öncelik şu anda kendim.

isim vermek istemezseniz özelden mesaj atsanız da olur.
teşekkürler.

edit: fiyatı sildim. sanırım gözden çıkarmam gerekiyor bir miktar.

 
150 tl ye işinin ehli bir psikolog bulamazsınız. Ortalama 250 tl ki bu da pek isim yapmamış kişilerin aldığı seans ücreti. Çift terapisi bireysel terapiye göre daha pahalı olur.

internetteki tavsiyelere göre hareket etmeyin. yanındaki stajyere bile internette olumlu tavsiye yazması için baskı yapanları var.
  • roe  (28.08.16 17:44:18) 
fiyatı sildim. iyi olduğunu bilmem şu an daha önemli sanırım.


  • svpam  (28.08.16 17:46:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.