[]

Hayattaki en büyük başarısızlığınız neydi?

Sanıyorum etkilemiştir sizi, sonrasında nasıl aştınız bu durumu?




 
Aşamadım


  • steve rogers  (28.08.16 12:56:10) 
üniversite. liseyi müthiş bitiren, üniversiteye giriş sınavında pörfek çekerek istediği bölüme yerleşen birisi olarak 5 yıldır aynı yerdeyim.

aşmadım. sadece şu aq diplomasını alıp hiç değilse "üniversiteyi bitirmiş olmak" istiyorum ve bunun okula gidip ders çalışmadan olmayacağının bilincindeyim. 1-2 sene daha saçmalarsam bırakıcam zaten, 30 yaşında mezun olsam ne olmasam ne.
  • der meister  (28.08.16 12:59:55) 
Sevdiğim işi yapmak. Yapamadım aslında sevdiğim iş neydi onu da bilmiyorum her şeyden çabuk sıkılan bir adamım. Maksimum 1 hafta sürüyor bir şeyin keyfi bende. Şimdi babamın yanında takılıyorum mağazada aştım mı bilmiyorum.


  • gozu acik sevisen yahudi  (28.08.16 13:00:16) 
ben komple.


  • Batuhanolabilir  (28.08.16 13:16:50) 
Yaşayamamak. Hala da aşamadım. Herşey kontrolüm dışında.


  • tociess  (28.08.16 14:06:24) 
üniversitenin ilk yıllarına kadar çok iyi bir öğrenciyim. sonra 10 yılda anca bitirdim okulu. hala da aşamadım. aklıma geldikçe kendime kızarım rüyalarıma girer


  • genc irisi  (28.08.16 14:14:53) 
Daha henüz kimseyi terk etmeyi başaramadım. Hep beni terk ediyorlar.


  • kargn  (28.08.16 20:50:58) 
komple ben +1 hakikaten ya. hangi birini yazsam bir başkasına haksızlık edecekmiş gibi hissediyorum. aşamadım.


  • misterturist  (28.08.16 21:07:55) 
gıda muhendisliği beklerken tarak kürek bir bölüm gelmesi ve kadermdir çekerim diyip gitmem...

100 bin lira civarında harcanan para+6 yıl sonra mezun olmam...

tarrakları yemem ya da yan basmam.

siz seçin.
  • anonymice  (28.08.16 21:10:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.