[]

devlet katkılı konut hesabı

avantajlı bir şey mi? bilen var mı? katılmalı mı?

www.kuveytturk.com.tr


 
Hayır.

Not: Bankada yazılımcıyım.
  • winston insani  (28.08.16 10:38:35) 
Benim gördüğüm (büyük resim) 100bin TLlik evleri 140bin TLye satıldığı sistemin çökmemesi için 100bin TL'nizin üzerine 15bin TL ekleyerek hem bankaya nakit akışı sağlamak hem de 25bin TLnizi ev alırken tokatlamak için gelen bir uygulama.


  • archmage mahmut  (28.08.16 13:15:23) 
kanimca trde uzun vadeli hic biseye girilmez.
yarin ne olacagimiz belli degil.

archmage ince görmüş.
  • supermatik  (28.08.16 13:17:44 ~ 13:20:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.