[]

Telefon Önerisi

Merhabalar,

Telefon almayı düşünüyorum. Maksimum 1.500 lira bütçem var. Bu bütçe ile alınablecek maksimum performans çalışan telefonlar hangileridir? Kullanıp memnun kaldıklarınız nelerdir?

Şimdiden cevap yazan arkadaşlara çokça teşekkür ediyorum.

 
xiami x5 veya sony xperia xa


  • genc irisi  (27.08.16 23:48:26) 
Şimdi ben de iPhone SE alın diyeceğim ama böyle de marka savunuculuğu gibi olmasın diye belirli açıklamalar yapmakta fayda görüyorum.

Neye göre kime göre telefon?

Öncelikle hangi amaçla kullanacağınızı iyi seçmeniz gerekir. Sadece telefon olarak mı kullanacaksınız? İş hayatınızda çok fazla rol oynayacak mı? Sosyal medyada takılmak yeterli midir? Son olarak en önemlisi Android mi? iOS mu?

Ben hayatımın her alanında senkronize olarak apple ürünleri kullandığım için kullanmakta zorluk çekmiyor ve aileden biriymiş gibi hissettiğim için SE yi tercih ettim. Bununla beraber metal kasa takıntım olduğu için de 6 serisine hiç bulaşmadım mesela. Üstelik geniş ekran taraftarı da değilim. Android kullanmayı denedim alışamadım. Hayatımda ne kadar lazım olsalar da windows'un ve android'in yeri yoktur bu sebeple bu markayı tercih ediyorum.

Bunun dışında tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir telefon olarak LG G3 D855 Gold'u önerebilirim. Üstelik bu aralar çok ucuz. Fiyat-Performans'a yönelik bir cihazdır. Araştırın kolay gelsin hayırlı olsun sevgiler...
  • ekşicigeldii  (27.08.16 23:51:23 ~ 23:51:55) 
iphone se/5s uzun süre kullanılabilecek bir telefon.


  • infernalcadre  (27.08.16 23:52:23) 
lg alma. varsa seçeneklerde ele gitsin. lg 2 lg 3 kullandım. etrafımda kullanan cok var. cok ısınıyor


  • hononu  (27.08.16 23:55:26 ~ 23:56:16) 
Öncelikle teşekkürler.

@genç irisi, xiami yeni çıkan bir şey mi? nasıl bir şeydir bir de?

@eksicigeldii şu an kullandığım telefon iphone 4 ve artık güncelleme almadığı için hayatı zehir etti. Alacağım telefon uzun ömürlü olsun istiyorum. Ben de çok memnunum iphonelardan. Çok düşürüyorum telefonları, biraz ona dayanıklı olsun istiyorum. Önerin için çok teşekkürler. :)
  • kirmizibalon  (27.08.16 23:57:56) 
@infernalcadre çok teşekkürler.

@hononu lg ye bir türlü içim ısınmadı. herhalde tasarımını beğenmedim. çok teşekkürler uyarı için.:)

sony için de yorumlar alabilir miyim?
  • kirmizibalon  (27.08.16 23:59:44 ~ 28.08.16 00:01:02) 
asus zenfone laser 2


  • karlmarx  (28.08.16 00:29:18) 
2 Önerim var. Sadece ararım, konuşurum, whatsapp facebook falan takılırım diyorsan iPhone SE. Çok kaliteli bir cihaz ve uzun seneler idare eder.

Ben illa kurcalarım, rootlarım program kurar kaldırırım, oyunları denerim, Android'in her türlü minnetinden yararlanırım diyorsan Asus Zenfone modelleri.
  • zontican  (28.08.16 00:56:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.