[]

HDMI'yla imtihan

Kurtarın beni şu illetten. Hırs yapıp kinlendim artık günahsız televizyona.
HDMI kablosunu taktığımda görüntü televizyona geliyor ancak ses bilgisayardan çıkıyor.
Ses ayarlanırana mı ne girdim ordaki HDMI seçeneğini seçip varsayılan yapacakmışım ancak HDMI takılı değil diyor.

Şimdiden teşekkür ederim.

 
şu yazıyı inceleyin sorun çözülmezse yeniden değerlendiririz sevgiler...

www.sordum.net
  • ekşicigeldii  (27.08.16 19:55:54) 
@ekşicigeldii hocam oradakileri daha önce denedim ancak yazının da söylediği gibi HDMI çıkıyor ama takılı değil diyor yani üzerine basıp varsayılan olarak işaretle diyemiyorum. İlginç olansa takılı olması. Yani televizyonda görüntü var oluyor o sırada.


  • Cimhenun  (27.08.16 20:04:46) 
bağlayın pcyi, o arada tv açık olsun pc kapalı ama hdmi bağlı olsun yani sinyal alamasın tv. bunu kapatmadan önce yapın. sonra açın pcyi. bir de öyle deneyin. olmazsa eğer sağ altta ses ikonuna sağ tıklayıp kayıttan yürütme aygıtlarına basın orda görünmüyorsa ordaki boşluğa sağ tıklayıp devre dışı bırakılmış, bağlantısı kesilmiş aygıtları göstere basın. olmazsa bilmiyorum..


  • hayati cozemeyen adam  (27.08.16 20:13:49 ~ 20:14:31) 
Windows çubuğundaki hoparlöre sağ tıklayınca "playback devices" var. Oradan televizyonu seçip "set as default" diyince oluyor.


  • bazilika  (27.08.16 21:18:49) 
(git:#1112828 ) halleden var. nasıl halletmiş or istersen


  • pembe baytar  (27.08.16 23:39:12 ~ 23:39:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.