[]

2 hafta tatiliniz olsa hangi ülkeye gidersiniz?

motivasyonunuzla birlikte söylerseniz sevinirim.

simdilik kafamdakiler;

ab ve usa disinda bir yer.
yaz-bahar aylarinda gidilecek bir ülke.
güney afrika haric.
güney amerika'yi düsündük ama zika virüsü dolayisiyla askiya aldik.

simdilik kafamizda yeni Zellanda veya Japonya'ya gitmek var.

Siz hangi ülkeye, neden gidersiniz?

 
Küba. 2 haftalık boş vaktı yakayalayamadigim için bir türlü gidemedim.


  • fraise  (27.08.16 14:34:48) 
"siz hangi ülkeye gidersiniz"le birlikte ne istediğinizi söyleyip "biz nereye gidelim" diye sormak ayrı şeyler yalnız. bana sorarsan ben rusya'ya giderim. 3 gün petersburg, 3 gün moskova. kalan 8 günü de urallar ve sibirya'ya dağıtmaya çalışırım. yekaterinburg, kazan, ufa. vakit kalırsa krasnoyarsk. bir turist için bu bölgeler çok cazip olmayabilir ama buz hokeyi olduğu için benim kabem gibi bi şey. bana sorduğun için bu cevabı verdim. "biz nereye gidelim" önerisi olsaydı tabii ki sibirya'ya git knk demezdim.


  • der meister  (27.08.16 14:40:56) 
Fiji cok merak ettigim bir yer. Survivor"un oraa cekilen sezonunu izledigimden beri de gitmek istiyorum surekli... Yeni Zelanda degil de Fiji'den yana kullanabilirdim tercihimi yerinizde olsam..


  • mirandaiam  (27.08.16 14:41:01) 
@der meister, soruda "biz nereye gidelim?" demiyorum zaten.

Sizinkini soruyorum, misal @mirandaiam nereye neden gitmek istedigini yazmis.. Ben, baska insanlar secim yaparken hangi ülke icin motivasyonlari ne oluyor onu merak ettim.

Sen neden Rusya ve Sibirya'yi tercih edersin mesela, onu merak ediyorum.
  • kimse  (27.08.16 14:45:32) 
kuba benim de cok merak ettigim bir yer, ayrica kisa bir sure sonra bozulacak, bozuldu zaten de iste ne kadar erken yakalayabilirsek.
ayrica kambocya ve sri lanka'yi cok merak ediyorum. kambocya'da tapinaklar saraylar hic gormedigimiz mimari gercekten cok farkli oldugunu dusunuyorum. bir de madagaskar,
ayrica mogolistan - buyulu bir yer bence bitki ortusu, sonsuzluk hissi muhtesem insanlari da buyulu gibi
izlanda'nin da kisinin ayri yazinin ayri guzel oldugunu duydum. sigor ros zaten neler hissedebilecegimizi tanimliyor bence.
guney amerika'yi ayri tuttugun icin yazmadim.
  • kassiopeia  (27.08.16 15:00:12) 
tabi ki japonya.
butun degerlerine saygi duyuyorum ve neredeyse hayranlik barindiriyorum. 8 gunlugune gittim, bundan sonra imkanim olsa butun tatillerimde oraya giderim.

  • safepassage  (27.08.16 15:09:04) 
İzlanda çok merak ediyorum 2 hafta tam yeter bence rahat rahat adayı dolaşmak için. çok soğuk da olmaz, her köşesinden doğal güzellik, huzur fışkırıyor.


  • bass solo take one  (27.08.16 15:42:52 ~ 15:44:49) 
Güney Afrika. Cape Town'da 4 gün, ardından Safari.


  • Jimmy Lue  (30.08.16 13:01:22) 
Japonya, Küba veya Afrika'da iç savaş olmayan ve safari yapılabilecek herhangi bir ülke.


  • azizakin  (30.08.16 13:33:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.