[]

kyk yurdu çıkma ihtimali

kyk yurdu genellikle maddi durumu kötü olanlara mı çıkıyor? benim annem ve babam emekli, bana çıkma ihtimali çok mu düşük? ilk defa başvuru yapıyorum da pek bilmiyorum bu işleri.




 
zannedersem durum iyi olsa bile yaşadığın şehir ve okuyacağın şehir arasındaki mesafeye bakıyorlar maddi duruma ek olarak. çünkü evi, arabası, maddi durumu iyi olup da yedeklere kalmadan doğrudan yerleşenler de var.


  • m e b  (27.08.16 13:57:43) 
ev kendimizin, arabamız da vardı ama bana çıkmıştı.gerçi babanın vefat etmesi faktörü etkili de olabilir buna bilemiyorum.


  • mungojerry  (27.08.16 13:58:10) 
Düsük degil. Sans tamamen cikabilir. Cok zengin arkadaslarima cikmisti.


  • alwayschargeneverbend  (27.08.16 13:59:57) 
yeterince zorlarsan cikar, istanbul'daysan capa'daki kyk'ya gidip ona buna 'kalacak yerim yok yedek listede cok gerideyim bidibidi' yaparsan guzellik yaparlar muhtemelen.

ben yedek listede oldugum icin abdi ipekci yurduna gidip misafir ogrenci olarak kaydolup asile gecene kadar oyle takilmistim, ama olmustu nihayetinde.
  • lanc  (27.08.16 14:24:24) 
maddi durumu kötü olan bana çıkmamıştı mesela. kütüğüme yakın olduğu için büyük ihtimalle. ama çıkmayı garantileyen şeyler şunlar;

-ebeveynlerin ayrı olması
-ebeveynlerden birinin vefat etmesi
-kalabalık ailede yaşamak
-okuyan kardeşlerin sayısı

bu gözler anne baba ayrı olup hem anadan hem babadan para tırtıklayıp beleş burs yiyen çok insan gördü. bursu aylık ayakkabı parası yapanı da gördü. hatta ben de bizimkileri boşamayı düşünüyordum bi ara.
  • aydogank  (27.08.16 15:41:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.