[]

Pkk'nin istekleri

Pkk'nin somut olarak turkiyeden talepte bulunmuslugu var mi?
Toprak, ozerklik, hak vs.
Link verirseniz sevinirim.


 
pekuku ne istediğini, ne talep ettiğini, amacının ne olduğunu bilmeyen aciz bir örgüt.
şimdi bu kadar güçlü ise bu bizim devletimizin iş bilmezliğinden.
marksist/leninist çizgide kurulan sonra islami çizgiye gelen bir örgütten bahsediyoruz.
götü ayrı başı ayrı oynuyor, içerideki adamı ( popüler tarifle imralı) beyaz diyor, dağdakinin işine gelmeyince; "-ne beyazı amk ne akla böyle söyledi bilmiyoruz. ama bizim tavrımız bellidir: kara."
adamlar abd desteği ile bağımsız bir kürt devleti kurabileceklerine inanıyorlar gerisini var sen düşün.
  • seyduna6687  (27.08.16 10:57:53) 
kendi manifestoları ya da tüzüklerinde talepleri bellidir kanımca. yoksa gelip dilekçe verdiklerini ya da bimer'i arayıp "bizim şu şu taleplerimiz var." dediklerini sanmıyorum.


  • zgrydn  (27.08.16 11:16:04) 
polen sacmak istiyorlar, nasil bu kadar anlayissiz olabiliyorsunuz. sevgi pitircigi hepsi. yere cop bile atmazlar.


  • fakyoras  (27.08.16 11:16:28 ~ 11:16:43) 
Önceden tam bagimsizlik istiyorlardi ama simdi ozerklik istiyorlar. Artik devir degisti tabi pikeykey de degisti.


  • zoghurt  (27.08.16 12:38:29) 
pkk her terorist grup gibi basta ezilen, somurulen, hor gorulen halkini savunmak icin kurulup, siddetle ve hukuksuzlukla beslene beslene canavara donustugu icin su an icin verilecek hic bir guc, taahut, ozerklik tatmin etmeyecektir. ulkenin anahtarini versek bile bu tatmin olamazlar.


  • mayeskuel  (27.08.16 13:05:39) 
Sağır sultan duydu :

pkk ve türevlerinin amacı 4 parçalı (ırak, suriye, türkiye, iran) bir kürdistan kurmak, sonra bunları birleştirmektir. Bunu kurmak için de her türlü ayak oyununu denerler.

Türkiye'den istedikleri malum, sadece Sivas'a kadar olan Türkiye'nin doğusunu istiyorlar.

Barzani vs. bizim tarafımızda gözüküyor ama bu cephede, barzani, talabani, pkk, abd ve israil var. Hepsinin amacı aynı.


.
  • kartallar yuksek ucar  (27.08.16 13:06:41 ~ 13:08:57) 
Yav soruda dedigim gibi somut bir talep oldu mu gecmiste onu merak ediyorum. Yorum istemedim. Turist felan degilimki ulke gundemini bilmeyeyim.

Medyada yer alan sozlu veya yazili olarak biz sunu sunu istiyoruz, varolma amacimiz budur dediler mi?
  • yons  (27.08.16 14:26:08) 
Anaakım medyada anca itliğini hergeleliğini okursun.
Tüzük manifesto bellidir, dendiği gibi. Kendi yayın organlarında hepsini ve daha fazlasını bulabilirsin. En son hakkat polen yayma derdindelerdi. Amed halkının ekolojik komün kooperatif önderliği gibi bişiler.
Apo imralıda sıkılıp thoreau okumaya başlayınca... Hegeli falan aşmazdan evvel.. Çok karışık..
  • kargn  (27.08.16 22:26:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.