[]

alkol vs. sex

Alkol almadan karşı cinsle birlikte olamıyorum. Bildiğin iğreniyorum. Öpüşmek bile iğrenç geliyor. Konuşmaları bile beynimi ütülüyor. Bu durumu aşmak için ne yapmak lazım? Psikiyatr mı?
Not: Er kişisiyim.



 
sevişmemek.kesin çözüm.


  • mungojerry  (26.08.16 23:43:30) 
gay olabilirsin
aseksüel olabilirsin
cinsel yönelim bozuklukların da olabilir. objelere vs
psikiyatra git.
  • shotgunwoman  (26.08.16 23:45:52) 
hiç aşık oldun mu? evetse onunla nasıldı? hayırsa belki hissiz sevişmeler sana göre değildir.


  • eksi sozlugun tatli insani  (26.08.16 23:51:33) 
karşındakini normalde çekici bulmuyor olabilirsin. bazı konularda aletimizin sesine kulak vermeliyiz.


  • zgrydn  (26.08.16 23:58:19) 
Çekici gelenden, bulmak istediğin, yatmak istediğin, etkilendiğin kızlardan farklı tiplerle, kendi deyiminle patateslerle yattığın için olabilir mi?


  • awareim  (27.08.16 00:04:25) 
alkol almadan seksi ben de sevmiyorum. alkollü olunca her şey daha rahat, daha çekici geliyo bana. hareketler daha rahat filan.

sabah seksini tenzih ederim. şüphesiz ki o sekslerin en iyisidir.
  • spirit crusher  (27.08.16 00:31:19) 
ben de çekiniyorum galiba.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (27.08.16 00:49:19) 
hemen söyleniveren eşcinsel aseksüel vsvs'lere takılma.
benim tahminimse:
erkekliğin erilliğin o kadar baskılı engelli ki, ki sana has da değil kadınları koruycaz kadın hakları kadınlar rahatça her istediklerini giyebilsin derken utanmasalar hadım edicekler,
aha işte hastalık üreten bu tavra örnek
gaiadergi.com
sende bundan öyle böyle nasibini almışsın; sonucu da mesela dediğin durum oluyo.

psikiyatrı bilmem ama kendine serseri hoyrat hatta hödük tavırları olan bir arkadaş bul, gidin orda burda kızlara laf atın öküz öküz laflar atın ama gaza gelip kimseyi de elleşmeye falan kalkmayın; öyle öyle değişirsin.

neye atfen söyledim, dayanağım:
(bkz: sistematik duyarsızlaştırma)

böyle böyle o baskılanmayla cinsellikten iğrenen yanını bir kozayı terkedermişçesine terkediceksin.
  • dafaisss  (27.08.16 01:18:57) 
bakterisel saçmalıkları da ciddiye alma derim. :) ona kaldıysa işimiz yerimizden kıpırdamamamız lazım. mutfakların bile banyodan daha çok bakteriye sahip olduğu bilinir çünkü. ya kendini sorgulayacaksın ya da bunun için yardım alacaksın, aynen.


  • matrix  (27.08.16 04:01:50) 
Belki de alkol fetişi gibi bir durumun vardır. Alkol yükseltiyordur seni.

Soruna cevap; evet kesinlikle psikiyatr. Özellikle cinsel terapide uzmanlaşmış biri.

Not: Kadınlardan bahsediyorsan, çok büyük bir kısmı gerçekten insani olarak iğrenç, konuşmaları gerçekten beyin yakacak düzeyde. O konuda sorun yok da birlikte ol-a-maman problem :)
  • plajda baretle dolasan muhendis  (27.08.16 17:15:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.