[]

paypal aktivitesi

paypal'ı aktiv etmeniz lazım 4 haneli kodu girin diyor, bu 4 haneli paypal kodu nerede ? mailde yok, kartta mı yazıyor ?




 
ekstrende yazıcak.
şimdi para çekilmiş senin hesaptan, ekstrende o çekilen paranın açıklamasında olucak o 4 haneli kod.
internet bankacılığı kullanıyosan ordan da bakabilirsin.
  • thefalloftekin  (04.12.09 02:21:19 ~ 02:22:21) 
ekstre de gozukuyor veya internet üzerinden de yapılan işlemlerde paypal işleminin bir taraflarında gozukuyor olması gerek.


  • rurouni  (04.12.09 02:31:42) 
ekstreyi beklemek istemezseniz kredi kartının müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz. paypal ın hesabımdan çektiği ufak meblağnın işlem kodu nedir diyeceksiniz.


  • cashkopat  (04.12.09 03:59:57) 
internet bankaciliginda açik provizyon bölümüne bakman yeterli.


  • samfisher  (04.12.09 04:59:27) 
bu konuda bir soru da benden olsun.
paypal 1,95 doları geri ödedi, hesabımda gözüküyor o para.
peki o parayı nasıl kullanabilirim, hesabıma aktarabilir miyim?
  • disease  (04.12.09 11:52:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.