[]

Bu saat sahte olabilir mi?

Epeydir demir kordonlu, uygun fiyatlı bir saat arıyordum.

Bugün bimde bu saati gördüm i.hizliresim.com ve tipi hoşuma gitti. Fiyatına baktığımda önce 99 yazılmış, üstüne çarpı konulup 45 yazılmış, sonra onun da üstüne çarpı konulup 24,45 yazılmış. Casio'nun bu tip analog saatlerinin 70 lira civarı olduğunu bildiğimden indirime girdiğine güvenip aldım.

Eve gelip modeli araştırdığımda fiyatının 140-200 tl aralığında olduğunu gördüm. Şimdi elimde kutudan çıkan Casio'nun kendi 2 yıllık garanti belgesi var. Uzerinde ithalatçı olarak Ersa İthalat yazıyor.

Ben nedense normal fiyatı bu kadar pahalı olan bir saati 25 liraya alabildiğime inanmak istemiyorum. Neredeyse 6-7 kat fark var çünkü. Bunun sahte olma ihtimali var mı ona göre yarın götürüp geri vereyim?

 
kutuda seri numarası varsa belki oradan kontrol edebileceğin bir sayfa vardır.
sahte olduğuna inanmıyorum. içinden ersa ithalat vs yazıyor diyorsun.

  • sutlu nescafe  (26.08.16 22:21:06) 
bim in sahte urun satabilme ihtimali sifir.hayirli olsun


  • duptıs  (26.08.16 22:33:56) 
erse resmi dağıtıcıdır casionun. orjinal ürün yerine sahtesini orjinal diye bim e itelediyseler, ki buna ihtimal vermiyorum evet ürün sahtedir. ama buna kimse cesaret edemez. model olarak saat tutmayan bi model. o yüzden fiyat uygun ve saat orjinal. yüzde 95 orjinal yani.


  • karlmarx  (26.08.16 22:35:51) 
elde kalanı satmışlar işte. mis gibi casio saat.hayırlı olsun.


  • hasmetizm 2046  (26.08.16 22:46:11) 
Nerden aldıysan söyle biz de alalım. :)
Güle güle kullan.

  • yirmisantim  (26.08.16 23:27:00) 
vay be hangi şube? yıkalım orayı.şimdi gider alırsın hepsini çakal:)sahte o sahte:)


  • mungojerry  (26.08.16 23:50:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.