[]

sizi mutlu eden seyler

neler bunlar?
beni hiçbir şey mutlu etmiyor artık. bunu biraz önce fark ettim. mahvolmuş gibi hissediyorum oturdum ağlıyorum. bu tam bir felaket değil mi?



 
beni de etmiyor da mutlu olabilme ihtimali/umuduyla itekliyorum işte. felaket değil de süreç diye bakıyorum olaya. keşke kuştan böcekten mutlu olsaydım yaa.


  • passion rules the game  (26.08.16 16:15:33) 
şu an öyle hissediyorsun, kendine biraz zaman tanı. minik şeylerle bile mutlu olduğunu göreceksin.


  • evde liyakat kalmamis  (26.08.16 16:15:51) 
Bazı dönemler böyle hissetmen çok normal. İnsansın, her tür duyguyu içinde barındırıyorsun. Herşeyden önemlisi yalnız değilsin.

Bir tek mutsuzluğu alışkanlık haline getirmemeye çalış. O zaman tehlike. O zaman koca ömrünün büyük bir bölümü mutsuz olarak geçer.
  • dessy  (26.08.16 16:16:07) 
ay ben de aynısı


  • Esinsin  (26.08.16 16:17:05) 
Güzel bir yemek yemek. Fotoğraf çekmek. Karate'de müsabaka yapmak. Bol çatışmalı bilgisayar oyunu oynamak.

Felaket değil. Sadece bir depresyon belirtisi. Çözümü de var.
  • dissendium  (26.08.16 16:17:44) 
durumum uzun yıllardır şöyle:

cdnpix.com

sürekli nötrüm. o yüzden mutsuz da hissetmiyorum mutlu da.
  • sir gawain  (26.08.16 16:25:41) 
Düşündüm de beni çok fazla şey kolayca mutlu edebiliyor. Aynı şekilde bir haberden etkilenip kolayca uzuledebilirim. Çok çabuk duygu değişimi yaşıyorum. Bir tek stresı alt etmeyi basaramiyorum.

Örnek verecek olursam, bugün kardeşimin doğum günü. Annemler tatilde olduğu için pasta filan beklemiyor. Ben de çıktım şimdi güzel bir pasta aldım, görünce sevinecek diye dusunup mutlu oluyorum.

Dün oje almıştım, rengini beğendim mutlu oldum. Güzel bir diziye başladım bu yüzden mutluyum. Müzik dinleyince, yuruyuse çıkınca mutlu oluyorum. Güzel bir kahve içince, kitaba başlayınca, deniz görünce. Bu örnekler böyle uzar gider. Ben basit şeylerle mutlu olmak gerektiğine inanıyorum. Her zaman da hayatimi bu sekilde yasamaya çalışıyorum.
  • fraise  (26.08.16 16:26:22) 
Sürekli kendini çekiyorsanız arkadaslarinizdan ve akrabalarinizdan uzakta bir köşede durmayi seciyorsaniz hata yapiyorsunuz. Emin olunuz ki cok uzun süre bu davranışı bende yaşadım.kimsenin umrunda olmuyor herkes kendi hayatina bakiyor.
Mutsuzlugunuzla tek basiniza kaliyorsunuz. Ama biraz kipirdansaniz biraz kendinizi zorlarsanız olucak.ama siz nedenler arıyorsunuz.neden aramakla zaman kaybediyorsunuz kendinize nedenler yaratmalisiniz mutlu olmak için.
Armut piser agza düşmez her zaman size gereken armudu dalindan koparmak.
Mutlulugu huzuru kimse altin tepside bulmaz hep bir çaba gerekir.

Yalnizliga kendi halinize kaçmak size daha cok zarar veriyor.bu uykulu hali sizi daha kötü ediyor.hayata karismalisin.bak disarda cok guzel bir hava var insankar herseye rağmen gulmeyi seçebiliyor vazgeçmiyor. Kendinizi her birakisinizda daha kötüye gidecek.

Hayir daha kötüsü bu degil.

Kocasindan bosanmis 39 yasinda 3 cocuk büyüten ve bunu pavyonda Konsomatrislik yaparak hayatini kazanan anne de var.ve her gece pisligin icinde temiz kalmaya savaşan.yasamak icin mucade eden.

Engelli olduğu halde hayati birakmayan bir sürü kardesimiz var.
Önünde tek engel isteksizligin ,bitkinligin ve hayata bıtkınliginiz.
Savaşmak zorundasiniz.Savaşmadan yorulmadan mutlu olunmaz.Huzur öyle kendiliginden gelmez.


Iyi günler dilerim.



Cvp: Hayatin icinde hala savaş vermek.düştükçe kalkmak. Arkadaslarla eglenmek (bir süredir uzaktayim) müzik dinlemek ama eski 45 likten günümüze. Yalniz basina yürümek insanlari izlemek.yeni insanlar yeni hayatlar tanimak. Suan çay içiyorum aksam artik ne eserse aklima.
  • vi veri veniversum vivus vici  (26.08.16 16:27:14 ~ 16:33:18) 
Ahmet Kaya


  • papillon7  (26.08.16 16:59:44) 
spor yap iyi gelir.


  • yue  (26.08.16 17:20:15) 
Motosiklet sahibi olmak fikri. <3


  • yirmisantim  (26.08.16 17:31:17) 
açık ara en fazla keyif aldığım, en çok mutluluk veren şey kontinental hokey ligi. gerisini tanımam. şu ara sezon başladığı için ekstra mutluyum, dünya yansa skimde olmaz açıkçası.


  • der meister  (26.08.16 17:41:20) 
güzel doğa manzarası ve odun ateşinde demlenmiş çay.
bi de köye gidince çok mutlu oluyom.

  • seyduna6687  (26.08.16 17:43:46) 
izlediğim filmler edebiliyor. mesela az önce star trek into darkness izledim küçük bir sürü ayrıntıyla hem filme hayranlığım arttı hem de mutlu oldum, epey bir eğlendim. (vizyona 3. yeni film geldi de. ona hazırlık olsun diye seriyi al-başa yapmıştım.)

gibi...
  • matrix  (26.08.16 18:10:25) 
Spor 1 Seks 2 Para 3.


  • gozu acik sevisen yahudi  (26.08.16 18:10:35) 
Kadinlarin guzel ayaklarina buse kondurmak ve tenis oynamak epey mutlu ediyor sahsimi.


  • mirandaiam  (26.08.16 21:21:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.