[]

Şu Görüntülerden Haberiniz Var Mıydı?

www.youtube.com

Yoksa olsun diye şeyettim.


 
gerilla tv youtube kanalindaki videolardan derleme...
evet haberim vardi

  • rentts  (26.08.16 11:26:54) 
yoktu çok üzücü ve sinir bozucu :@


  • sizofren06  (26.08.16 11:53:46) 
benzerlerini gordum.
savassever orcolara seyrettirmek lazim

  • supermatik  (26.08.16 12:08:15) 
@supermatik savaş böyle olmaz. bu, vatandaşlarını zorla ölüme göndermektir. böyle askerlik de olmaz böyle karakol da olmaz.

savaş böyle olur: www.youtube.com

hatta 100 yıldır savaş ordudan çok istihbarat ile yapılıyor : eksisozluk.com

devletsizliğin sonucu bu ölümler.
  • Batuhanolabilir  (26.08.16 12:19:31 ~ 12:20:50) 
savas iyi de yontemi yanlis olmus diyosun?

su sozu severim:
savasi zenginler(gucluler) cikarir, fakirler olur.
  • supermatik  (26.08.16 12:24:59 ~ 12:29:53) 
Hayır savaş bu değil diyorum. Türkiye'ye karşı çok önce açılmış bir savaş var fakat Türkiye artık savaşmıyor diyorum. O görüntülerdeki şey yani şu an Türkiye denen toprak parçasında olan şey bir savaş değil. Devletsizlik sonucu yaşanan ölümler.

Savaş son çaredir. Fakat elde bulundurmak zorunda olduğun bir çaredir. Bütün dünya olimpos, tüm insanlar da tüm dertlerine çareyi üzerinde küçük bi tavuk olan bi haptan bekleyen ot kafalı batik tişörtlü hipiler olduğu gün belki silahları gömebiliriz.

O güne kadar şu listede gördüğün

en.wikipedia.org

savaş türlerinden en güncelini elinde tutanlar toplumlarını en medeni şekilde yaşatmayı başarabilecek olanlardır. Toplumu hipi ormanındaki gamsızlığa en çok yaklaşanlar en iyi savaşçılar ve yancıları ironik değil mi?


o sözü global faiz çetesine direnen şu rahmetliğe bir anlat istersen: img.haberler.com
  • Batuhanolabilir  (26.08.16 12:36:08 ~ 12:38:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.