[]

spoiler içeren GOT sorusu

5. sezondayım ama dev bir detay kaçırdım sanırım, ya da izleyip unuttum.

sansa stark ile theon greyjoy arasında nasıl bir bağlantı var? muhtemelen geçmişte bir şey oldu ama?

mesela bu zavallı theon kardeşe sürekli sansaya hizmet ettirilerek işkence yapılıyor, hatta ramsay zibidisi bile sansa'yla gerdeğe girerken bu zavallıyı yanına aldı izlesin diye.

nedir bu olay? geçmiş sezonlarda theon sansa'ya mı yürümüştü noldu?

 
Abboov. Beraber buyuduler


  • sen nasıl bir insansın  (26.08.16 10:47:52) 
theon sansa'nın üvey kardeşi gibi. birlikte büyümüşler. 2. sezonda starklara ihanet etmeye başlıyor.


  • inheritance  (26.08.16 10:48:25) 
Hatırladığım kadarıyla öyle şeyler olmadı. Theon o kadar sene sansa ve ailesinin yanında yaşadıktan sonra ihanet ettiği için yaptırıyordu sanırım.


  • aioniotita  (26.08.16 10:49:07) 
Theon'un babası Balon Greyjoy isyan çıkarıyor. Bu isyanı bastıranların arasında Ned Stark var. Balon Greyjoy tekrar isyan çıkarmasın diye en büyük oğlunu esir gibi alıp Winterfell'de büyütüyor. Kendi çocuklarından hiç ayırmadan büyütüyor.

Theon babasının emriyle küçük bi balıkçı kasabasına saldıracakken Robb'un güneyde olmasını fırsat bilerek Winterfell'i alıyor. Bran ve Rickon'u öldürmüş gibi iki çocuğu yakıyor. Böyle genel olarak. Beraber büyüdüler. Düşman oluyorlar sonra. Theon aslında pişman oluyor zaten Ramsay'den de önce.
  • tiksinmedenuyanmak  (26.08.16 11:00:41) 
Sansa Theon' u kardeşlerini öldürdü olarak biliyor bir de.


  • petekpare  (26.08.16 11:06:01) 
iyi de o zaman ramsay'in theon ile alip veremedigi ne? ikisi de stark'lara ters gitmis. cocugu o hale getirmesinin ne anlami var ki.


  • kassiopeia  (26.08.16 11:07:42) 
e ramsay manyak? hem sansa'yı hem theon'u aşağılamış oluyor aksiyonlarıyla, duble keyif alıyor ruh hastası.


  • evde liyakat kalmamis  (26.08.16 11:10:38) 
İlk başlarda boltonlar starkların yanında yer alıyordu. Sadist olduğu için işkence etti. Sonra da yanında tutmaya devam etti. Ona acı çektirmekten zevk alıyor.


  • petekpare  (26.08.16 11:10:42) 
Bunlar beraber büyüdü. Sonra theon bunlara ihanet etti, kardeşlerini yaktı (yaktığını sandı, galiba Sansa da yaktığını sanıyor tam hatırlamıyorum. Sahi, o kardeşler ne oldu ya?).

O yüzden öyle bir durum var. Theon kızın ailesine büyük ihanet etti yani beraber büyümelerine rağmen.
  • Adramelekhh  (26.08.16 11:48:02) 
Kitapta işler daha karışık. Ramsay öldü sanılıyor aslında. Roose Bolton öldü diye mutlu oluyor falan. Ramsay saklanıyor Winterfell zindanlarında. Theon kaleyi ele geçirince yemin edip onun askeri oluyor. Adı Leş diye geçiyor hatta. Bir süre sonra Theon için asker bulmaya gidiyor ve Dehşet Kalesi askerleriyle gelip Sir Rodrik'i yenip Winterfell'i alıyor.


  • tiksinmedenuyanmak  (26.08.16 11:56:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.