[]

şu programı açılışta devre dışı bıraksam ne olur?

söz konusu programı ekte belirttim.

ekran kartının programı galiba ama bunu "açılışta devre dışı bırak" dersem ne olur? bilgisayar düzgün çalışmaya devam etmez mi? illa ki açılışta bunun da çalışması mı lazım?


 
bu amd ekran kartının control centeri.ne olur bilmiyorum ama ekran kartını devredışı bıraktırabilirsin.


  • mungojerry  (26.08.16 01:12:56 ~ 01:13:14) 
bu tür kararlar sistem kararsızlığına neden olabiliyor yani kimse kolay kolay bunların neye yol açacağını kestiremiyor.
hocam bunları araştırdığına göre bilgisayarda kasma var.
benim tavsiyem temiz kurulum yapman. ha formatla uğraşamam, bilgisayarda önemli programlarım belgelerim var falan diyorsan, antivirüs programı eset indir.eset smart security. güzelce detaylı bir virüs taraması yaptır. didik didik etsin, varsa ki sanıyorum vardır, kasmaya neden olan virüs(ler)i bulsun temizlesin. bir sitede güncel keyler yer alıyor yazıyorsun en az 6 ay 1 sene gidiyor beleş. lisansım var deyip keyi de girersin oh mis.
  • AWD  (26.08.16 01:23:39 ~ 01:25:42) 
ben yıllarca devre dışı bırakarak kullandım eski sistemi ve herhangi bir etkisini hissetmedim. devre dışı bıraktın diye sistem çökmez zaten merak etme ^^ çok merak ettiysen dene. devre dışı bırak, bir sorun yaşarsan tekrar aktif hale getirirsin. daha fazla bir şey olmaz.

ama sistem yavaşsa da hızlandırmak için uğraşıyorsan değmez muhtemelen. çok fazla sistemi yoracak yavaşlatacak bir şey değil o.
  • ucan spagetticanavari  (26.08.16 01:53:06) 
Bu sadece ekran kartını takip etmek için çalışıyor diyebiliriz, devre dışı bırakmakta veya silmekte direkt sorun yaşamazsınız yüksek ihtimal. Fakat söylendiği bilgisayar kullanımında herhangi bir kaynak tüketimi yapmaz, bir tek açılışı yavaşlattığı görünüyor, eğer pc açılışınızdan memnun değilseniz SSD'ye geçiş yapın.


  • atom karincanin torunu  (26.08.16 03:41:15) 
devre dışı bırakmak size direkt bir sorun yaşatmayacağı gibi sizi açılış süresinden yine memnun bırakmayacaktır. direkt olarak bi sorun olmaz devre dışı bıraktığınızda yalnız bilgisayar tamamen açıldığında hata mesajlarıyla karşılaşabilirsiniz. deneyin zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız.


  • bardakigüneşgözlüğü  (26.08.16 03:47:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.