[]

biktim artik ya.

Selam, benim bi arkadasim var. Lisedeyken çok iyiydik grup olarak. Yarıştırma falan yapmazdık.
Şimdi instagramda, twitte falan surekli bi ben bilirim havasinda saldiriyor. Nasil anlatayim bilmiyorum ama surekli eziklemeye çalışıyor. Mesela kahve cok severim, aldigim kahveyi attim instagrama, x markasi bunu dover falan yazdi hemen. Hep boyle ama bilirkisi havasinda vedat milor sanki. Diger arkadasima anlattim o da -benim gittiğim ve swarmda beğendiğim yerlere leş diye yorum yazmış dedi. Kontrolde etmis baska yorumu yokmus.
Nasıl bi manyaklik ki bu? Ben nasil cevap yazacagimi bilmiyorum cunku hic bisey yaristirmiyorum hayatimda. Bu sekilde saldirmasindan da biktim.


 
asdşkfads olay çok eğlenceli. arkadaşınız da çok malmış, sil bence hiç de ayıp olmaz. slk şey dlkjfsd.


  • snape i başından beri tanırım  (25.08.16 23:58:02) 
salla gitsin. yazarsa yazsin nolcak. neden sinirini bozuyorsun. cok da fifi. boyle insanlar acinacak haldeler.


  • nax  (26.08.16 00:00:12) 
Benim böyle bir arkadaşım vardı, sürekli aynı bu modda takılıyordu, dediğin her şeye muhalefetti.

Son 3 senedir arayıp sormuyorum.
  • kurnaz  (26.08.16 00:07:30) 
liseden kimseyle görüşmüyorum 8 senedir falan


  • Batuhanolabilir  (26.08.16 00:37:09) 
lisede benim de böyle bir arkadaşım vardı.tavsiyem bir an önce iletişimini kes.


  • mungojerry  (26.08.16 01:00:22) 
Her gün görüyorsan bile silebilirsin. Normalde de böyle salak insanlarla görüşmezsin zaten. Kendi ergenliğiyle başbaşa kalsın.


  • chitosan  (26.08.16 11:15:00) 
her yorumunun altina sadece 'yav he he' yazin. cevaplasa da baska bir sey demeyin. sadece yav hehe


  • jimicik  (26.08.16 11:20:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.